ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

TO ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!



Δυστυχώς η Χρυσή Αυγή επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά. 


Έχουμε νέα Ίμια, οι Τούρκοι αμφισβητούν το δικαίωμα μας να ψάξουμε να βρούμε τα τρία παλικάρια μας, εκδίδοντας ΝΟΤΑΜ. 

Η Τουρκία όχι μόνο αμφισβητεί την ελληνική κυριαρχία στην περιοχή του τραγικού συμβάντος, αλλά αμφισβητεί και το δικαίωμα έρευνας και διάσωσης από το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό και αυτό δεν είναι μια σύνηθες πρόκληση, αλλά μία εκ των προτέρων προσχεδιασμένη αντίδραση από την πλευρά της Τουρκίας. 

Η κυβέρνηση της Αριστεράς προχωρά στην συρρίκνωση της εδαφικής μας κυριαρχίας. Μετά το «ναι» της Γερμανόδουλης αριστερής κυβέρνησης στο ΝΑΤΟ, όσα συμφώνησαν Μέρκελ – Ερντογάν, υλοποιούνται AMEΣΑ, με τον Τσίπρα να δίνει τα κλειδιά του Αιγαίου σε Γερμανούς και Τούρκους.Είναι πολύ πιθανό το επόμενο εξάμηνο, αν δεν γίνει δεκτή η παράταση Αρχηγίας από τους Γερμανούς, η Νατοϊκή Δύναμη στο Αιγαίο να έχει Τούρκο Ναύαρχο. Βάζουν δηλαδή τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα. Οι «φίλοι και σύμμαχοι» Γερμανοί, αφού μας εξαθλίωσαν οικονομικά, φέρνοντας μας μνημόνια και φτώχεια, τώρα μας φέρνουν και τους Τούρκους! 

Η ιστορία επαναλαμβάνεται και πάντοτε σαν φάρσα! Οι Γερμανοί από την εποχή της Μικρασιατικής καταστροφής ασκούσαν μια καθαρά φιλοτουρκική πολιτική. Και πάντα έκαναν τα θελήματα των τούρκων εξασφαλίζοντας τα συμφέροντα τους. 

Σήμερα, ολοκληρώθηκε αυτό που ξεκίνησε ο Σημίτης 20 χρόνια πριν! Hδη εχθές ο εκπρόσωπος ΝΑΤΟ αναφέρθηκε σε «Νατοϊκά ύδατα». Η αμφισβήτηση του Αιγαίου μας λοιπόν, ήδη άρχισε. 

Επειδή βρισκόμαστε στα απόνερα μιας εθνικής τραγωδίας, που και θύματα έχει και ντροπή, έχουμε χρέος απέναντι στην πατρίδα να πυκνώσουμε τις τάξεις της Χρυσής Αυγή, την μόνη εθνική επιλογή για μια Ελλάδα ελεύθερη και ανεξάρτητη! Δύναμη ελπίδας και προοπτικής, δύναμη λύτρωσης για τους Έλληνες και την Ελλάδα!



Γιάννης Πλατσατούρας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου