ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Η παρακμή ολοκληρώνεται: Άνοιγμα της ψευτοδεξιάς στους ανθρώπους του Σημίτη ! .....Mε τους αρχιτέκτονες της ντροπής των Ιμίων.


Άλλη μια τρανή απόδειξη της πλήρους αδυναμίας της ΝΔ να μπορέσει να αποταθεί σε πατριωτικό ακροατήριο, αποτελούν τα όσα δήλωσε σε συνέντευξη ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Σπύρος-Άδωνις Γεωργιάδης. 

Συγκεκριμένα, στην ερώτηση: 

"Είσαστε από τους πολιτικούς που έχετε εκφραστεί υπέρ της διεύρυνσης της κεντροδεξιάς. Η διεύρυνση αυτή πρέπει να γίνει και προς τα δεξιά και προς το κέντρο;" απάντησε ως εξής: "Προς τα δεξιά, δεν βλέπω άλλη διεύρυνση. Όλοι οι δεξιοί είμαστε στην ΝΔ και αισθανόμαστε και πολύ ωραία. 

Η διεύρυνση θα γίνει προφανώς προς την πλευρά την άλλη και καλώς θα γίνει, υπό την έννοια ότι μας ενώνουν η ευρωπαική και η μεταρρυθμιστική ατζέντα".

Η αλήθεια, βεβαίως, βρίσκεται σε πολύ διαφορετική κατεύθυνση από αυτή που λέει ο "Μπουμπούκος". Η διεύρυνση της ΝΔ προς τα λεγόμενα "δεξιά" δεν μπορεί να γίνει, γιατί απλούστατα, όπως είχε παραδεχτεί και πριν λίγο καιρό ο Μητσοτάκης, "στα δεξιά της ΝΔ υπάρχει τείχος". 


Η διεύρυνση της ΝΔ προς το κέντρο μοιραία θα έχει απώλειες από δεξιούς μέχρι πρότινος ψηφοφόρους της, οι οποίοι δεν θα μπορούν να ανεχθούν την οριστική φιλελευθεροποίηση της ΝΔ, με θέσεις όπως π.χ. για το σύμφωνο συμβίωσης.

Ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον όμως, έχουν τα όσα λέει στο τέλος της συνέντευξης ο Γεωργιάδης, καθώς στην ερώτηση: "Δηλαδή, ακόμα και πρόσωπα που προέρχονται από το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ του Κώστα Σημίτη;" απάντησε ως εξής: 

"Τώρα εδώ είναι η μεγάλη εικόνα, πώς θα σωθεί η χώρα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια, κατά την γνώμη μου, τέτοιων ευαισθησιών σε αυτήν τη χρονική στιγμή. 

Τώρα πρέπει υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αυτή είναι η γνώμη μου, να γίνει μία συστράτευση ανθρώπων οι οποίοι συμμεριζόμαστε ορισμένες βασικές αρχές. Πάνω από όλα το όραμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή να είναι η Ελλάδα στον σκληρό πυρήνα της Ευρώπης. 

Η Ελλάδα κινδυνεύει τώρα να βρεθεί όχι μόνο εκτός Σένγκεν. Κινδυνεύει η Ελλάδα να γίνει ξανά ένα απομονωμένο επαρχιακό κράτος, να χαθούν οι κατακτήσεις 40 ετών από το κ. Τσίπρα μέσα σε ένα χρόνο. Άρα, λοιπόν, το όραμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, του ιδρυτή της δικής μας παράταξης, προφανώς ενώνει ανθρώπους που σήμερα είναι έξω από τη δική μας παράταξη".

Με τους εκσυγχρονιστές - εθνομηδενιστές του Σημίτη, παρέα λοιπόν, η ΝΔ όπως ευθέως παραδέχεται ο αντιπρόεδρος της. Ας μην παραξενεύονται μετά γιατί θα τους εγκαταλείψει και ο τελευταίος Έλληνας Πατριώτης που μέχρι τώρα τους ψήφιζε.

Ας μείνουν με τους αρχιτέκτονες της ντροπής των Ιμίων. 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου