ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕ ΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΤΟΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΕΙ ΜΕΣΑ



Έχετε συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει τελικά; 

Ο Ερντογάν καθημερινά μας ανοίγει τον λάκκο και ετοιμάζεται να μας ρίξει μέσα. Για την ακρίβεια αυτός τον ανοίγει και ο Τσίπρας με τη συμμορία του, είναι έτοιμοι να μας ρίξουν μέσα.

Οι τελευταίες αναφορές πληροφορούν ότι στο Καστελόριζο αποβιβάστηκαν 800 λαθρομετανάστες, τη στιγμή που οι Έλληνες κάτοικοι του ακριτικού νησιού, είναι μόνο 250. 

Οι δε αστυνομικές και λιμενικές δυνάμεις, είναι ελάχιστες. Αυτό που συμβαίνει στο Καστελόριζο, αποτελεί μια μικρογραφία, αυτού που αρχίζει να υλοποιείται σε όλη την Επικράτεια. Ήδη τις τελευταίες ημέρες που έχει βελτιωθεί ο καιρός, έχουν περάσει επί του ελληνικού εδάφους, από την Τουρκία 11.000 απρόσκλητοι εισβολείς, στα hot spots της Χίου και της Λέσβου έχει δημιουργηθεί το αδιαχώρητο, ενώ επιπλέον εκατοντάδες λαθρομετανάστες συρρέουν απέναντι από το Καστελόριζο, με τις τουρκικές αρχές που υπηρετούν πιστά το κύκλωμα του δουλεμπορίου, που τόσα εκατομμύρια δολάρια αποδίδει, να καταρτίζουν λίστες προτεραιότητας.

Ο Ερντογάν λοιπόν ξέρει πολύ καλά τι κάνει βασιζόμενος στην άτυπη συνεργία των ανεύθυνων και ανίκανων που κυβερνούν αυτό τον τόπο. 

Πόσα δις πήρε η Τουρκία από την Ευρώπη για να περιορίσει τις προσφυγικές ροές και όχι μόνο δεν έκανε τίποτα, αλλά και ξαποστέλνει κατά χιλιάδες τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, προκειμένου να καταφέρει την χαριστική βολή στην ήδη πνέουσα τα λοίσθια οικονομία, καθώς και στην κατακερματισμένη πλέον πολιτισμικά και φυλετικά κοινωνία.

Το Καστελόριζο λοιπόν αποτελεί τη μελλοντική εικόνα της ελληνικής κοινωνίας. Με αυτούς τους ρυθμούς λαθρομετανάστευσης και με την σχεδόν πλέον βέβαιη απόφαση της Ευρώπης να κλείσει τα σύνορά της απομονώνοντας την Χώρα μας, σε λίγο καιρό οι Έλληνες και οι Χριστιανοί, θα αποτελούμε τη μειοψηφία σε αυτό τον Τόπο. 

Οι λαθρομετανάστες θα κατακλύσουν τις πόλεις και τις συνοικίες μας, τις επαρχίες και τα χωριά μας. Και τότε είναι που θα ξεκινήσει ο πραγματικός εφιάλτης. Τότε είναι που όλοι αυτοί οι δήθεν δυστυχείς και κατατρεγμένοι, θα δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο, καθώς και την κοινωνική κουλτούρα από την οποία διέπονται. Διότι όταν θα τους σφίξει η πείνα, όταν θα θεωρήσουν ότι δεν θέλουν να ζουν μέσα σε αντίσκηνα και να κρυώνουν, όταν τους σφίξει η… ας το πούμε ευσχήμως σεξουαλική στέρηση, τότε θα ενεργήσουν σύμφωνα με τα ένστικτα και με τον τρόπο ζωής που έμαθαν. Θα αρπάξουν, θα σκοτώσουν και θα βιάσουν ενθαρρυμένοι και υποκινούμενοι, επιπλέον από την αριθμητική τους υπεροχή. 

Και τότε να δούμε πώς θα τους μαζέψουν και πώς θα τους περιορίσουν οι υπέρμαχοι της πολυφυλετικότητας και πολυπολιτισμικότητας. 


Όταν κάποιοι καλυμμένοι φανατικοί Ισλαμιστές που σίγουρα βρίσκονται ανάμεσά τους, υποδαυλίσουν με τις διδασκαλίες τους τα θρησκευτικά μίση και τους στρέψουν εναντίον των «απίστων», τότε να δούμε τι θα πράξουν οι κύριοι Τσίπρας, Μουζάλας και Καμμένος, απέναντι στις χιλιάδες πλέον των μουσουλμανικών ορδών.

Έλληνες, το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης και οι ανεξέλεγκτες διαστάσεις που έχει λάβει δεν είναι ούτε τυχαίο,ούτε συγκυριακό φαινόμενο, αλλά ένα καλοστημένο σχέδιο, χρονοβόρο στην υλοποίησή του, που απώτερο σκοπό του έχει να καταστήσει όλη την Ελλάδα «hot spot» τριτοκοσμικών εισβολέων, βάση ανεφοδιασμού και ορμητήριο Ισλαμιστών με στόχο τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες. 

Οι Τούρκοι εκμεταλλεύονται στο έπακρο αυτές τις προοπτικές αφ ενός μεν για δικό τους πλουτισμό, αφ ετέρου δε και για να εξουδετερώσουν ανώδυνα τον μακροχρόνιο εχθρό τους, την Ελλάδα. 

Αυτό σε συνδυασμό με τα στοιχεία που προέβαλε εδώ και πολύ καιρό ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και που αφορούν την παρασκηνιακή συνεργασία του Ερντογάν με το Ισλαμικό κράτος, επιβεβαιώνουν τα λεχθέντα μας. Θεωρούμε ότι μπορείτε να φανταστείτε τι θα είχε συμβεί, αν το φαινόμενο ήταν αντίστροφο. Δηλαδή αν οι ροές ήταν από την Ελλάδα προς την Τουρκία, με όλα τα ολέθρια αποτελέσματα που έπονται. Ο Ερντογάν δεν θα δίσταζε να γεμίσει το Αιγαίο με επιπλέοντα πτώματα.

Αλλά είπαμε, ότι ναι μεν μπορεί κάποιοι να εφαρμόζουν τα ολέθρια σχέδιά τους εναντίον της Πατρίδας μας, αλλά οι κύριοι όμως υπεύθυνοι είναι αυτοί που κυβερνούν τη Χώρα που ο εθνομηδενισμός και ο δοσιλογισμός που τους διακατέχει και τους καθορίζει, καθώς και το μίσος τους ενάντια στη Φυλή και την ιστορία τους, οδηγεί να προβάλουν τη νοσηρή και καταστροφική ιδεοληψία τους, εις βάρος της Χώρας και του λαού.

Νικόλαος Παπαδιονυσίου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου