ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

ΤΟ ΚΚΕ, Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΙΒΚΟΦ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

kke_skroutz
Αν παρατηρήσουμε προσεκτικά τις κατά καιρούς θέσεις του… τιμημένου κουκουέ, θα δούμε ότι τηρεί σιγήν ιχθύος για τις διάφορες λίστες (Λανγκάρντ, κ.λπ.) που βγαίνουν κατά καιρούς στη δημοσιότητα. 

Γιατί άραγε; 

Μήπως, γιατί «στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί» και στον Περισσό για φράγκα;

Γιατί «όσα ποσά και να επιστραφούν, δεν θα αμβλυνθεί η επίθεση στα δικαιώματα του λαού που κλιμακώνεται ούτε θα παταχθεί η φοροδιαφυγή», απεφάνθη ο σύντροφος Καραθανασόπουλος, μιλώντας στην τηλεόραση του «ΑLPHA», με θέμα την πάταξη της διαφθοράς. 

Την οποία διαφθορά, την συνέδεσε με το καπιταλιστικό σύστημα και πάει λέγοντας, υποστηρίζοντας ότι κι αυτό το πρόβλημα θα λυθεί μόλις επιστρέψει ο «υπαρκτός» (σοσιαλισμός).

Το ΚΚΕ να μιλάει για την πάταξη της διαφθοράς; 

Είναι σα να λέμε, πως μία πόρνη κάνει διάλεξη περί… παρθενίας.

Και για να μη μας κάνουν οι κουκουέδες τις… μωρές παρθένες, τους θυμίζω τι έγραφε στην «Ελευθεροτυπία» της 20/02/2007, ο ομοϊδεάτης τους Ανδρέας Ρουμελιώτης, για τον «υπαρκτό» που τόσο θαυμάζουν και νοσταλγούν: 

«Αν ξυπνούσε ο Ζίβκοφ – Θα έλεγε: ΟΚ, νο πρόμπλεμ! Όλα όπως τα άφησα παραμένουν. Οι δικοί μας άνθρωποι είναι ακόμη στα πράγματα. Στη Βουλγαρία κάνουν κουμάντο οι γόνοι των στελεχών του πολιτμπιρό απ’ την εποχή του Ζίβκοφ. Κάποιοι απ’ αυτούς, όταν κατέρρεε το καθεστώς, “σήκωσαν” από τα κρατικά ταμεία 10 δις. δολάρια. Μ’ αυτή τη μαγιά κάνουν κουμάντο και μπίζνες σήμερα τα παιδιά τους».

Αθανάσιος Βασιλόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου