ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΡΕΤΑΡΕΙ

xrysh_aygh_simaies
Το ακόλουθο απόσπασμα αποτελεί μέρος άρθρου του κ. Κουλουμπή, καθηγητού του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπως αυτό δημοσιεύτηκε στην «καθημερινή» της περασμένης Κυριακής.

«Ετσι πιστεύουν ότι θα πείσουν διακινητές και δουλεμπόρους που προφανώς διευκολύνονται από τις τουρκικές αρχές, ότι η Ελλάδα –μετά το κλείσιμο των συνόρων στα Βαλκάνια– δεν θα αποτελεί ασφαλή διέξοδο για το έμψυχο εμπόρευμά τους (ταλαιπωρημένοι πρόσφυγες) προς τις οικονομικά ανεπτυγμένες περιοχές της βόρειας και κεντρικής Ευρώπης. Διακηρύσσουν ταυτοχρόνως προς κάθε κατεύθυνση ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να καταντήσει μια μίζερη «αποθήκη ψυχών». 

Στην περίπτωση μόνο της Χρυσής Αυγής, οι εκπρόσωποί της δεν κρύβουν τη ρατσιστική απέχθειά τους για οτιδήποτε ξένο. Δυστυχώς, όμως, και στα δύο άκρα του πολιτικού μας φάσματος δεν γίνεται αντιληπτό ότι οι συνταγές τους οδηγούν στη διεθνή απομόνωση της Ελλάδας και μπορούν να καταλήξουν στη διευκόλυνση μιας ακόμη «τουρκικής επιχείρησης ειρήνης» (τύπου Κύπρου του 1974) με κόστος, αυτή τη φορά, τα μεγάλα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και σημαντικά τμήματα της Δυτικής Θράκης».

Μάλιστα κ. Κουλουμπή που τυγχάνετε και καθηγητής Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι εμφανές πλέον ότι ο κόσμος έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται τις σωστές θέσεις που εκπροσωπεί η Χρυσή Αυγή, και οι οποίες σε καμιά των περιπτώσεων δεν ταυτίζονται με αυτά που μας αναφέρει ο κ. Κουλουμπής. 

Εύλογα θα ρωτήσει κάποιος, «Πως οι θέσεις της Χρυσής Αυγής οδηγούν την Ελλάδα σε αποκλεισμό, μη έχοντας η ίδια την εξουσία; 

Αν η Χρυσή Αυγή αύριο το πρωί αλλάξει θέσεις, θα ανοίξουν τα σύνορα οι βόρειοι γείτονές μας; 

Αν η Χρυσή Αυγή αλλάξει πολιτική ατζέντα θα σταματήσουν οι τούρκοι να ορέγονται το ανατολικό Αιγαίο ή να μας στέλνουν νυχθημερόν τριτοκοσμικούς; 

Αν, τέλος πάντων, κάνει όλες αυτές τις αλλαγές η Χρυσή Αυγή, ποιός θα το μάθει έτσι όπως είναι αποκλεισμένη από κάθε συστημικό ΜΜΕ;». 

Με συγχωρείτε κύριε καθηγητά, αυτά θέλετε και τα λέτε ή σας ξεφεύγουν;

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι, το τελευταίο διάστημα με την κατάσταση στο εσωτερικό της Χώρας να βαίνει προς πολιτικό εκτροχιασμό, με τα συστημικά κόμματα, ειδικά Σύριζα και Ν.Δ να χάνουν ολοένα και περισσότερους ψηφοφόρους από τις δεξαμενές τους, με μία αξιολύπητη συστημική αντιπολίτευση να παραπαίει, να είναι λογικό να ενισχύονται απόψεις όπως αυτές της Χρυσής Αυγής. 

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι, όποιος «μεγαλοδημοσιογράφος», όποιος «καθωσπρέπει» αριστερός καθηγητής, να βάλλουν όλοι τους με όποια μέσα διαθέτουν κατά της Χρυσής Αυγής. 

Οι ανακολουθίες, οι ασυναρτησίες και οι παραλογισμοί στολίζουν κάθε επαίσχυντο άρθρο τους. Και όλα αυτά γιατί βλέπουν ξεκάθαρα την αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής. Αυτό είναι εξάλλου που τους φοβίζει περισσότερο, ώστε να γράφουν κάθε είδους ανοησία και κάθε είδους ανήκουστη βλακεία τους κατέβει στον πειραγμένο εγκέφαλό τους. 

Ναι «κύριοι», του έκφυλου κατεστημένου, γνωρίζουμε ότι το κίνημά μας βρίσκεται σε πορεία ανόδου, και δικαιολογούμε απόλυτα τις παιδιακίστικες συμπεριφορές σας. 

Κλείνοντας θα σας θυμίσω μία ρήση του Ε. BERG 

«το μόνο πράγμα που χρειάζεται να κάνει το κακό για να επικρατήσει, είναι να μην κάνουν τίποτα οι καλοί»

Και οι καλοί είναι στο δρόμο κύριοι, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ! 

Συναγωνιστές τα μάτια σας δεκατέσσερα. Το πληγωμένο σύστημα καραδοκεί για νέες χρυσαυγειάδες.

Σ. Παιδάκος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου