ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Η ΝΕΟΛΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, «ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΟΞΥΓΟΝΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ» ΚΑΙ ΟΙ… ΝΤΟΜΑΤΕΣ


Ένα (παλιό βεβαίως…) σύνθημα των αμερικανοκομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ, για όποιον… τσιμπήσει ήταν το εξής: 

«ένας άλλος κόσμος είναι εφικτός». 

Κάποιοι φαίνεται πως το… πίστεψαν και τώρα ζουν στον… δικό τους ονειρικό κόσμο, στον οποίο όλοι είναι.,.. καταχαρούμενοι από την πολιτική της συγκυβέρνησης και περιμένουν πως και πως τους εκπροσώπους της, για να τους… αποθεώσουν. 

Είναι οι… φερέλπιδες της νεολέρας του ΣΥΡΙΖΑ, που ετοιμάζουν –λέει- περιοδείες σε σχολεία, σε πανεπιστήμια και σε γειτονιές της χώρας, για «να έρθουν σε επαφή με χιλιάδες νέους και νέες που αναζητούν οξυγόνο στη ζωή τους», με σύνθημα «Μαζί νικάμε». 

Μάλιστα, σε μια κίνηση… καλής θέλησης, θα προχωρήσουν και σε δωρεάν διανομές λαχανικών και φρούτων στο κέντρο της Αθήνας.

Δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον κοσμάκη, να τους πάρει με τις… ντομάτες, χωρίς να χρειαστεί να τις ακριβοπληρώσει!

Αλήθεια, πως θα τις κάνουν τις περιοδείες; Με κουκούλες ή άνευ;


Η είδηση που σας μεταφέρουμε είναι σοβαρή και δε θέλω χαμόγελα και ειρωνικά σχόλια. Είδαν κι απόειδαν οι κομμουνιστές βολευτές του ΣΥΡΙΖΑ της επαρχίας, ότι όπου εμφανίζονται τρώνε… μπινελίκια, μούντζες, κατάρες και τα λοιπά, κι όπως πάει το πράμα στο τέλος θα φάνε και… ξύλο και ζήτησαν από τον mister Tsipra να κάνει κάτι γι’ αυτό.

Όπως πληροφορηθήκαμε, όλοι μαζί κατέληξαν στη λύση του… σωσία. Έτσι, αναζητούνται άτομα που μοιάζουν κάπως με τους κατά τόπους βολευτές του ΣΥΡΙΖΑ, για να τους αντικαθιστούν στις… επικίνδυνες αποστολές (ομιλίες, συνεντεύξεις, κ.λπ.). Κάτι σαν cascadeur δηλαδή, που αντικαθιστά (ντουμπλάρει) έναν ηθοποιό στις επικίνδυνες σκηνές μιας ταινίας.

Όσοι ομοιάζουν, να… προσέλθουν!

Όπως φαίνεται, οι φετινές Απόκριες θα είναι η… χαρά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. 

Μεταμφιεσμένοι θα κυκλοφορούν όλοι και άντε μετά να τους αναγνωρίσετε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου