ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Η Τουρκία τελείωσε...

tougrkia



Ο απίστευτος αριθμός των 1300 ξενοδοχείων στις ακτές της Μεσογείου και του Αιγαίου έχουν ήδη βγεί προς πώληση λόγω του ρωσικού εμπάργκο και της έντασης για την ασφάλεια στη χώρα όπως γράφει ισραηλινό δημοσίευμα. 

Σύμφωνα με αναφορές από την ίδια την Τουρκία 1318 είναι τα τουρκικά ξενοδοχεία κατά μήκος των ακτών της Μεσογείου και του Αιγαίου που είναι διαθέσημα προς πώληση και ο λόγος δεν εί΄ναι άλλος από τις δυσκολίες που προκαλούνται από τις κυρώσεις που επέβαλε η Ρωσία, αλλά και των προβλημάτων ασφάλειας εξαιτίας των τελευταίων βομβιστικών επιθέσεων. 

Μόνο στην Αττάλεια βρίσκονται προς πώληση 410 ξενοδοχεία, με συνολική αξία περίπου 9.19€ δισεκατομμύρια ενώ άλλα 908 ξενοδοχεία πωλούνται σε περιοχές της Σμύρνης, του Αϊδινίου, στην Ντενιζλί, στα Δαρδανιέλα, συνολικής αξίας 2.76€ δισεκατομμύρια. 

Σύμφωνα με επίσημες εκτιμήσεις, η τουρκική τουριστική βιομηχανία αναμένεται να χάσει 4,5 εκατομμύρια Ρώσους τουρίστες φέτος, δηλαδή περίπου 7 δις δολάρια. 


Αυτή είναι η Ελλάδα μας και ας μην το ξεχνάμε...
Απολαύστε το βίντεο:

Πολλά ξενοδοχεία, ήταν, ήδη, στα πρόθυρα χρεοκοπίας, λίγο μετά την επιβολή κυρώσεων από τη Ρωσία, σε απάντηση για την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους από τους Τούρκους το Νοέμβριο. 

Οι μεγαλύτερες εθνικές ομάδες των τουριστών στην Τουρκία ήταν τόσο οι Ρώσοι, όσο και οι Γερμανοί. Ο τουρισμός της Τουρκίας έπεσε μειώνοντας τα κέρδη του κατά 8,3 % - δηλαδή σε μείον 31,5 δις το 2015.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου