ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ – ΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ! ΟΧΙ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ… ΔΕΞΙΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ, ΖΑΛΙΣΤΗΚΑΜΕ ! ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΚΑΛΕΙ ΠΟΤΑΜΙ. ΟΒΕΡ;



Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

1ον) Ο φον Κούλης, επισκέφθηκε την Λέσβο (σκάσε Μπουμπούκο!), όπου φωτογραφήθηκε συμβολικά με κάτι γιαγιάδες (τις λεγόμενες «γιαγιάδες της Λέσβου»), που τάιζαν ένα προσφυγάκι και τώρα της πάνε για… βραβείο Νόμπελ. Εξόχως συμβολική η κίνηση του φον Κούλη (σκάσε Μπουμπούκο!).

2ον) Επισκέφθηκε τα «κέντρα φιλοξενίας» των απρόσκλητων στο Καρά Τεπέ και τη Μόρια, όπου μίλησε μαζί τους (σκάσε Μπουμπούκο!), ενώ σε δηλώσεις του που ακολούθησαν συνεχάρη «το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, της Frontex, των ΜΚΟ (oh, yes!), των διεθνών οργανισμών και των υπηρεσιών της κυβέρνησης για την υπεράνθρωπη προσπάθεια που καταβάλλουν για να αντιμετωπίσουν ένα εξαιρετικά οξύ πρόβλημα» (σκάσε Μπουμπούκο!).

3ον) Δήλωσε πως είναι υπέρ της κατασκευής και λειτουργίας των hot spot (σκάσε Μπουμπούκο!).

Αυτή είναι η «σκληρή αντιπολίτευση» που θα έκανε ο φον Κούλης-Κυριακούλης!

Σκασμός 
Μπουμπούκο!

ΟΧΙ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ… 
ΔΕΞΙΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ, ΖΑΛΙΣΤΗΚΑΜΕ! 

ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΚΑΛΕΙ ΠΟΤΑΜΙ. ΟΒΕΡ;

Ε, λοιπόν, yes! Ο (αντιπρόεδρος) Μπουμπούκος, της… δεξιάς πτέρυγας της νουδούλας, άρχισε τα… ανοίγματα. Όχι βεβαίως προς την «δεξιά», αλλά προς το «κέντρο».

Έτσι, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή», ο εν λόγω κύριος… παρενόχλησε (πολιτικά…) το Ποτάμι του Σταύρακα (και του Μπόμπολα…), απευθύνοντας δημόσια πρόσκληση στα στελέχη του Ποταμιού να συμπράξουν με την νουδούλα.

Ο κύριος αντιπρόεδρος (ε ρε μεγαλεία!) επικαλούμενος τη δική του εμπειρία στο ΛάΟΣ, υπονόησε ότι λόγω της πόλωσης τα μικρά κόμματα του «μεσαίου» χώρου θα συντριβούν και κάλεσε τον Σταύρακα «να σκεφθεί ενόψει του συνεδρίου του ότι την επόμενη εκλογική μάχη πρέπει να την δώσουμε όλες μαζί οι μεταρρυθμιστικές δυνάμεις έναντι του λαϊκισμού των κ. Τσίπρα και Καμμένου».

Γιατί άραγε ο αντιπρόεδρος Μπουμπούκος –προφανώς κατόπιν εντολής προέδρου φον Κούλη- έχει αναλάβει το… πολιτικό καμάκι στα «κεντρώα» κόμματα; Ελπίζοντας ότι δε θα δυσανασχετήσουν οι «δεξιοί», εφόσον τη δουλειά την κάνει ο… δικός τους!

Ναι, σοβαρολογώ, έτσι σκέπτονται στην νουδούλα – κι εδώ που τα λέμε πολύ καλά κάνουν, για να τους λακάνε οι αγνοί πατριώτες και να’ ρχονται στον φυσικό τους χώρο: 

στην Χρυσή Αυγή!

Αντίοχος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου