ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ!




Ότι δεν κατάφερε ο Ιμπραήμ τρία χρόνια δια των όπλων και του εξανδραποδισμού, δηλαδή να αφανίσει την ελληνική φυλή, εγκαθιστώντας στα ελληνικά εδάφη φελάχους από την Βόρεια Αφρική, σχεδόν το έχει επιτύχει ο Τσίπρας και η συμμορία του.

Ήδη η κυβέρνηση των εθνομηδενιστών και αθλίων δοσίλογων απεδέχθη το plan B φιλοξενώντας και ενσωματώνοντας στην ελληνική κοινωνία, μεγάλες πληθυσμιακές ομάδες τριτοκοσμικών εισβολέων, οδηγώντας έτσι σε ένα φυλετικό και πολιτισμικό εκφυλισμό, αδιαφορώντας για τα κολοσσιαία προβλήματα που θα προκύψουν από αυτές της τις ενέργειες, με δεδομένη φυσικά την απόλυτη άρνηση πολλών ευρωπαϊκών χωρών να σηκώσουν το παραμικρό βάρος της λαθρομετανάστευσης. 

Παρά τις αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών, παρά τους φυλετικούς και θρησκευτικούς κινδύνους οι οποίοι πλέον θα αποτελούν δεδομένο στην καθημερινότητα των Ελλήνων πολιτών, η κυβέρνηση συνεχίζει απτόητη να διαπράττει ένα πρωτοφανές έγκλημα εις βάρος της Πατρίδας. 

Το δε τίμημα της προδοσίας, δηλαδή το ποσό που ζήτησε για υλοποιήσει το σχέδιο αφανισμού, είναι 450 εκατομμύρια ευρω από την Ευρώπη. Ειλικρινά ακόμη και εδώ οι άνθρωποι αποδεικνύονται φτηνιάρηδες.

Αυτό που αξίζει να επισημάνουμε είναι η ασύγκριτη και απερίγραπτη δήλωση βλακείας και φαυλότητας του κυρίου Μουζάλα, ότι με τη δημιουργία κέντρων για τη στέγαση των εισβολέων, θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας.

Ειλικρινά ο άνθρωπος, καθώς και σύσσωμη η κυβέρνηση ζουν σ’ ένα εξωπραγματικό κόσμο. Αυτές οι σκέψεις και αυτή η λογική, ούτε σε τροφίμους ψυχιατρείου ταιριάζουν. Είναι σαν να προκαλώ μια θανατηφόρο λοιμώδη νόσο για να βρουν δουλειά οι νεκροθάφτες.

Έτσι λοιπόν δίπλα σε διάφορες πόλεις και κωμοπόλεις της Ελλάδας, δίπλα στις οικίες, στις εκκλησίες και στα σχολεία δημιουργούνται κέντρα φιλοξενίας λαθρομεταναστών, τα οποία δεν θα φιλοξενούν χίλια ή δυο χιλιάδες άτομα, αλλά χιλιάδες. 

Το πρώτο ερώτημα λοιπόν που γεννάται, είναι πώς θα σιτίζεται και πώς περιθάλπεται υγειονομικά και ιατρικά, αυτός ο συρφετός, από μια Πολιτεία, με εξαϋλωμένη οικονομία και μάλιστα αφ ής στιγμής που ο γηγενής πληθυσμός στερείται των απαραιτήτων και αργοπεθαίνει λόγω ενός υπολειτουργούντος και διαλυμένου συστήματος υγείας;

Και φυσικά είναι σε όλους γνωστό και αναμφισβήτητο, ότι εάν οι λαθρομετανάστες πεινάσουν δεν θα το υπομένουν αξιοπρεπώς, αλλά θα αρπάξουν, ειδικά τώρα που θα ευνοούνται από την αριθμητική τους υπεροχή, εάν κρυώσουν και στερούνται ενδυμάτων και κλινοσκεπασμάτων θα μπουν σε καταστήματα και θα λεηλατήσουν, ένα καβ…..ν, θα βιάσουν και κατόπιν για να διασκεδάσουν την πλήξη τους, μπορεί να κρεμάσουν και το θύμα από ένα δένδρο. 

Και αυτά δεν τα λέμε εμείς οι «ναζιστές» και «ρατσιστές», αλλά η διεθνής ειδησεογραφία. Τα προαναφερόμενα είναι καθημερινά περιστατικά που συμβαίνουν στις χώρες τους και που τώρα τελευταία, άρχισαν να συμβαίνουν και στην Ευρώπη. Διότι αυτό ακριβώς τους υπαγορεύει η κουλτούρα και ο τρόπος ζωής τους, αυτό ακριβώς διδάχθηκαν παιδιόθεν, να συμπεριφέρονται και να δρουν, όπως τα κτήνη στη ζούγκλα.

Πριν τρία περίπου χρόνια αναφέραμε σε κείμενό μας, από αυτή τη στήλη για τον ομαδικό βιασμό που υπέστη για οκτώ συνεχείς ώρες (!!!!!!!) μια υπάλληλος κέντρου φιλοξενίας στη Νορβηγία από δεκάδες μετανάστες, την οποία βίαζαν ανά τρείς, ενώ οι υπόλοιποι την καθύβριζαν ως πόρνη.

Διότι για τους ισλαμιστές «φιλοξενούμενούς» μας, όλες οι δυτικές γυναίκες θεωρούνται πόρνες. Θεωρείτε ότι είναι δύσκολο ή απίθανο σε λίγο καιρό να αρχίσουν να συμβαίνουν παρόμοια περιστατικά και στα ελληνικά κέντρα φιλοξενίας; Θεωρείτε ότι είναι δύσκολο συμμορίες λαθρομεταναστών να αρχίσουν να λυμαίνονται τις γύρω περιοχές; Θεωρείτε δύσκολο να ξεκινήσει μια ατέρμονη εγκληματική δράση;

Ας φάνε πρώτα καλά, ας καρδαμώσουν και μετά όταν συνειδητοποιήσουν ότι δεν τους κουνάει κανείς θα αρχίσουν να συμπεριφέρονται όπως γνωρίζουν. 

Να το θυμηθείτε, ότι μέχρι και σε εκκλησίες θα αρχίσουν να επιτίθενται τις Κυριακές. Και όσοι το θεωρείτε υπερβολικό θυμηθείτε την δήλωση του Συναγωνιστή μας Ηλία Κασιδιάρη στους κατοίκους ενός ελληνικού νησιού. 

«Αν ψηφίσετε Χρυσή Αυγή το νησί σας θα παραμείνει Ελλάδα, αν ψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει Πακιστάν». 

Μπορεί τη δεδομένη στιγμή να θεωρήθηκε υπερβολικό και ξενοφοβικό, αλλά τελικά αποδείχθηκε προφητικό και όχι μόνο για το συγκεκριμένο νησί, αλλά για όλη τη Χώρα.

Τέλος από τον Σεπτέμβρη σε όλα τα σχολεία της Χώρας τα Ελληνόπουλα, θα έχουν την «τύχη» και την «ευτυχία» να συνδιδάσκονται με τα τέκνα των λαθρομεταναστών. Ήδη ο ευτραφής αρνητής της Γενοκτονίας των Ποντίων κατάρτησε σχέδιο και πρόγραμμα εκπαίδευσης. Αυτά τα κυβερνητικά τομάρια εν τέλει επιδεικνύουν μια αξιοθαύμαστη δραστηριότητα και ενεργητικότητα όταν πρόκειται να προωθήσουν αντεθνικά θέματα.

Ας μας πει λοιπόν ο κύριος υπουργός σε ποιά γλώσσα θα γίνονται άραγε τα μαθήματα; Στα ελληνικά ή στις διάφορες ασιατικές διαλέκτους, γιατί εδώ έχει μαζευτεί κάθε καρυδιάς καρύδι. 

Ποιο αλφάβητο θα διδάσκεται;; 

Το ελληνικό ή το Πακιστανικό ή το Αφγανικό;; 

Ποιά θρησκεία θα διδάσκεται;; 

Ο Χριστιανισμός ή το Ισλάμ;;;; Ποια Ιστορία;;;;; Η ελληνική ή των διαφόρων αραβικών δυναστειών;;

Ειλικρινά ως πότε θα υπομένουμε το βιασμό της Χώρας μας, τον κατακερματισμό της καθημερινότητας μας, την απαξίωση της Ιστορικής μας κληρονομιάς, τον φυλετικό μας αφανισμό;;

Ως πότε οι δοσίλογοι και οι απάτριδες θα επιβάλουν τη θέλησή τους; Ως πότε θα συρόμεθα σιδηροδέσμιοι πίσω από το άρμα της Ευρώπης;

Έλληνες αφυπνιστείτε!!!!!

Χανόμαστε ως Φυλή, ως Τόπος, ως Ιστορία. Ο απόλυτος εφιάλτης τώρα ξεκινά. Και αυτή τη φορά θα είναι μέσα στα σπίτια μας, με θύματα τις οικογένειες μας, τον Τόπο που μεγαλώσαμε. 

Μας αφανίζουν!!! 

Από όλους εμάς εξαρτάται να σταματήσουμε τον όλεθρο, μέσα από την καθολική νόμιμη και ανυποχώρητη αντίδρασή μας απέναντι στους εθνομηδενιστές που μας κυβερνούν!!!!

Νικόλαος Παπαδιονυσίου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου