ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Δείγματα πολιτικής αλητείας από τον Σύριζα: Εφαρμόζουν αυτά που τόσα χρόνια κατέκριναν

Δείγματα πολιτικής αλητείας από τον Σύριζα: Εφαρμόζουν αυτά που τόσα χρόνια κατέκριναν


Πολλά είναι τα δείγματα πολιτικής αλητείας που εκπέμπει ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Ένα από τα δείγματα αφορά αυτό που λένε όλοι οι συριζαίοι, από τον Τσίπρα μέχρι το τελευταίο κομματικό στέλεχος: «Ο λαός μας ψήφισε τον Σεπτέμβριο, ενώ είχαμε υπογράψει το τρίτο Μνημόνιο. Μας εμπιστεύτηκε για να το εφαρμόσουμε».

Αυτό το αισχρό και ανήθικο παραμύθι πρέπει επιτέλους να τελειώνει. Αρκεί να σκεφτούμε ότι και ο Σαμαράς εκλέχτηκε τον Ιούνιο του 2012, ενώ είχε υπογράψει το δεύτερο Μνημόνιο. 

Όχι μόνο είχε βάλει τη ΝΔ στην συγκυβέρνηση Παπαδήμου, αλλά είχε συνυπογράψει μαζί με τον Τσίπρα και τον Καρατζαφέρη την γνωστή κατάπτυστη επιστολή προς τους επικεφαλής των «θεσμών», με την οποία διαβεβαίωνε ότι θα τηρήσει τη συμφωνία.

Να θυμίσουμε τι έλεγε τότε ο «αντιμνημονιακός» ΣΥΡΙΖΑ; 

Κατήγγειλε τον Σαμαρά (και μαζί με αυτόν και τους Βενιζέλο και Κουβέλη) επειδή εφάρμοζαν τα μέτρα που απαιτούσε το Μνημόνιο! 


Τα ίδια, δηλαδή, για τα οποία κατήγγειλαν την μνημονική συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ, η οποία είχε ψηφιστεί κι αυτή «για να εφαρμόσει» το δεύτερο μνημόνιο, κάνει τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ, παρέα με τους ΑΝΕΛ, δίχως να αισχύνονται έστω και στον ελάχιστο βαθμό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου