ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Δεν έχει τέλος το μεταναστευτικό! «θα εγκλωβιστούν στον Έβρο 6.000 μετανάστες...» Καμμένος:: Ακόμα και πλοία θα γεμίσουμε!




Φόβους για εγκλωβισμό μεταναστών στην Ελλάδα και ειδικότερα στον Έβρο, εκδήλωσε ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, ο οποίος υποστηρίζει ότι ο κίνδυνος είναι υπαρκτός και εξήγησε τους λόγους.

Το κλείσιμο των συνόρων με τη FYROM και τη Βουλγαρία, προκαλεί αγωνία, σύμφωνα με τον δήμαρχο.

Κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου, ο κ. Λαμπάκης είπε: «αντιλαμβανόμαστε όλοι τι σημαίνει αυτός ο κλοιός. Δημιουργεί την αίσθηση αλλά και τη λογική, ότι όταν εγκλωβιστούν αυτοί οι μουσουλμάνοι στην Ελλάδα θα εγκλωβιστούν και στον Έβρο».

Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης εξήγησε πως η ανησυχία είναι έντονη, επειδή αναμένεται να εγκατασταθούν στον Έβρο 6.000 μετανάστες.

«Εάν ήθελαν να μας καθησυχάσουν, θα έπρεπε δια στόματος κυβερνητικής εκπροσώπου να μας πουν πως στον Έβρο δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα, ότι ακυρώνουν όλες τις συμβάσεις τις οποίες υπέγραψαν και όσες σας προείπα, για να είμαστε ήρεμοι και σε νομικό επίπεδο ότι δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο» είπε ο κ. Λαμπάκης.

Καμμένος: 

Είναι σίγουρο ότι θα γίνουμε καταυλισμός λαθρομεταναστών 
- Ακόμα και πλοία θα γεμίσουμε!


Τα αποκαλυπτήρια της παταγώδους αποτυχίας της ανθελληνικής κυβερνήσεως Σύριζα - Ανέλ έκανε μέσα από την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ο ελικοπτεράτος υπουργός, Πάνος Καμμένος.

Συγκεκριμένα, περί του λεγόμενου «προσφυγικού» δήλωσε ότι 

είναι σίγουρο ότι θα κλείσουν τα σύνορα και ότι η Ελλάδα θα γίνει ένας απέραντος καταυλισμός λαθρομεταναστών.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θεώρησε «δεδομένο ότι θα κλείσουν τα σύνορά τους κάποιες γειτονικές χώρες» και υπογράμμισε πως «αν δεν παίρναμε το μέτρο που πήραμε με το ΝΑΤΟ θα κινδυνεύαμε να έχουμε τεράστια ροή από την μεριά της Τουρκίας».

Βεβαίως, ασχέτως της νατοϊκής παρέμβασης οι τούρκοι θα συνεχίσουν να στέλνουν αβέρτα λαθρομετανάστες, αλλά αυτό είναι μία... άλλη υπόθεση.

Τόνισε δε με περίσσεια και άδολη ειλικρίνεια πως η απαίτηση για την παρουσία του ΝΑΤΟ στην περιοχή ήταν τουρκική και αυτός απλώς την επικύρωσε.

Τόνισε, μάλιστα, ότι η Ελλάδα θα γεμίσει με... Hot Spot. Συγκεκριμένα είπε ότι ακόμα και πλοία θα κάνει καταυλισμούς λαθρομεταναστών. Η επίμαχη φράση ήταν η εξής: «Εάν βρω λύση για πλωτό hotspot θα το κάνω».

Αφήνονται στην κρίση των ψηφοφόρων τους οι «πατριώται» ουραγοί του Σύριζα. 

Συγκεκριμένα μιλάμε για το σχέδιο αντικατάστασης των γηγενών της Ευρώπης με αφροασιάτες λαθρομετανάστες, το οποίο είναι σε εφαρμογή εδώ και χρόνια, αλλά στην τελική του ευθεία τέθηκε προσφάτως με την είσοδο εκατομμυρίων λαθρομεταναστών στην Ελλάδα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου