ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Όταν το Κράτος στραγγαλίζει το Έθνος



Τα όσα συμβαίνουν στο νησί της Κω με τη βίαιη καταστολή της αντίδρασης των κατοίκων στη μετατροπή του τόπου τους σε γκέτο λαθροεισβολέων, αποτελούν μια ενδεικτική μικρογραφία όσων πρόκειται να συμβούν σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια ενός Κράτους το οποίο μισεί θανάσιμα το Έθνος που το δημιούργησε!

Εάν οι κάτοικοι που αντιδρούν στα κυβερνητικά σχέδια δημιουργίας των «κέντρων φιλοξενίας» ήταν κρατικοδίαιτοι αριστεριστές που διαδήλωναν κατά της μείωσης των μισθών τους, οποιασδήποτε μορφής αστυνομική βία θα ήταν πρώτο θέμα στα «δημοκρατικά» δελτία ειδήσεων και βεβαίως πρωτοσέλιδο των φυλλάδων. Καθότι όμως οι εξοργισμένοι κάτοικοι κινούνται εκτός της καθεστηκυίας γραμμής (γνωστή και ως «πολιτική ορθότητα»), κάθε είδους βία νομιμοποιείται και φυσικά ουδείς εκ των «κοινωνικά ευαίσθητων» αντιδρά.

Η ωμή βία αστυνομικών κατά Ελλήνων διαδηλωτών έχει αιτία: μερικές μέρες πριν οι κάτοικοι της Κω πέτυχαν να αποτρέψουν ελικόπτερο που μετέφερε τον πολιτικό απατεώνα, υπουργό Άμυνας Π. Καμμένο, να προσγειωθεί στο νησί τους. Επρόκειτο για ένα τεράστιο πλήγμα στο γόητρο του κοτο-πουλαδοφόρου συνεταίρου του Τσίπρα, πλήγμα το οποίο αδυνατούσε να χωνέψει το «πατριωτικό» του στομάχι. Ο ίδιος, διέθεσε ακόμη και C130 της Πολεμικής Αεροπορίας προκειμένου να μεταφέρει διμοιρίες των ΥΑΤ στην Κω, με μια ξεκάθαρη διαταγή: «τσακίστε όσους αντιδρούν».

Τόσκας και Καμμένος ανέλαβαν εργολαβικά εκ μέρους της κόκκινης Χούντας των Μνημονίων, να διαλύσουν κάθε εστία αντίστασης στα ανθελληνικά σχέδια εποικισμού της Πατρίδος μας από εκατομμύρια λαθρομεταναστών. Πάντοτε βεβαίως, «δημοκρατικά» και «ειρηνικά», διότι στο ψευτορωμαίικο του αντισυνταγματικού τόξου μπορεί ο καθένας να διαδηλώνει και όχι μόνον, εκτός από εκείνους που έχουν το θράσος να αντιστέκονται στον αφελληνισμό.

Στο Σχιστό παρομοίως, μια νόμιμη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων της περιοχής αποκλείστηκε από μια στρατιά αστυνομικών δυνάμεων ούτως ώστε να διεξάγουν οι κρατικοδίαιτοι των ΜΚΟ και αριστερίστικων συμμοριών μια παράνομη αντισυγκέντρωση.

Με καταστολή και βία απαντά λοιπόν το Κράτος στον ξεσηκωμό των Ελλήνων κατά της ισλαμοποίησης. Φαίνεται πως το πολιτικό σύστημα κατορθώνει να επικρατήσει, αλλά επί της ουσίας πρόκειται για πρόσκαιρη επικράτηση. 

Λίαν συντόμως, η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού θα διαπιστώσει εκείνο που ασυνείδητα ίσως, ήδη πιστεύει: το γεγονός δηλαδή ότι το Κράτος είναι φανατικά ανθελληνικό!

Είτε το θέλουν είτε όχι, είναι πρόδηλο ότι τα ψεύδη και οι συκοφαντίες πολιτικού και μιντιακού συστήματος κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, θα καταρρεύσουν μπρος στην αλήθεια της καθημερινότητας, την οποία πλέον αδυνατούν να αποκρύψουν και η οποία δικαιώνει απόλυτα τη Χρυσή Αυγή. Η αλαζονεία των εξουσιαστών είναι εκείνη η οποία θα οδηγήσει σε λαϊκές αντιδράσεις των οποίων το μέγεθος, ούτε καν διανοούνται. Τα παλαιότερα γεγονότα της Κερατέας, δεν δίδαξαν τίποτε εκείνους που κάποτε επιχείρησαν να καπηλευθούν τις δίκαιες αντιδράσεις των κατοίκων της. Δεν μένει παρά το Κράτος, αργά ή γρήγορα, να γίνει πλήρως μισητό από τους Έλληνες και τις Ελληνίδες και θα γίνει μισητό επειδή κάθε του ενέργεια στρέφεται με ανείπωτο μίσος κατά των Ελλήνων.

Με απλά λόγια, οι Αγώνες του Κινήματος για Πατρίδα, Πίστη, Ελευθερία θα γίνουν αναπόφευκτα κτήμα των συμπατριωτών μας. Διότι απλούστατα και σε αντίθεση με όσα το αντεθνικό Κράτος πράττει, η Χρυσή Αυγή γεννήθηκε από το Λαό, μάχεται με το Λαό και θα νικήσει για το Λαό!

Ευάγγελος Καρακώστας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου