ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Πολιτικό ανέκδοτο: Μιλάει η Νέα Δημοκρατία για ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης!



Στο κτήριο του Αρείου Πάγου βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκη, προκειμένου να συζητήσει τα περί της απονομής της Δικαιοσύνης με τις αρμόδιες αρχές. 

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ο Μητσοτάκης συναντήθηκε με την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου, και την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη.

Και στις δύο ο Μητσοτάκης έκανε λόγο για τη «σωστή λειτουργία» της Δικαιοσύνης, την «κατοχύρωση της ανεξαρτησίας» της και την ανάγκη για την ταχύτητα απονομής της, η οποία πρέπει να βελτιστοποιηθεί. 

Στον διάλογο που είχε με την Κουτζαμάνη, ο Μητσοτάκης σημείωνε ότι προσβλέπει «σε μια πολύ ουσιαστική επικοινωνία» μεταξύ των θεσμών της Δικαιοσύνης και της Νέας Δημοκρατίας.

Πέραν του υπαρκτού σουρεαλισμού που αναδύεται από την ενασχόληση της Νέας Δημοκρατίας με τη Δικαιοσύνη, να θυμίσουμε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι η τελευταία φορά που η Νέα Δημοκρατία είχε «επικοινωνία» με τη δικαιοσύνη ήταν όταν οι νυν βουλευτές της ΝΔ, Χαράλαμπος Αθανασίου και Αντώνης Σαμαράς, έπαιρναν τηλέφωνο υπηρεσιακούς παράγοντες της Θέμιδος απαιτώντας και επιτυγχάνοντας την παράνομη προφυλάκιση Βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Θυμίζουμε το σχετικό βίντεο με την ομολογία Αθανασίου


Και το σχετικό βίντεο με την φωνή του Σαμαρά να διατάσσει την προφυλάκιση βουλευτών


Επιπλέον να θυμήσουμε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι το δεξί χέρι του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, σημείωνε σε σχετικό διάλογό του περί της συνομιλήτριας του, Ευτέρπης Κουτζαμάνη: «σε ποιόν να πάω; Να καταγγείλω την Κουτζαμάνη στον εαυτό της;».

Και όχι τίποτα άλλο, Κυριάκο, αλλά την τελευταία φορά που η Νέα Δημοκρατία είχε "επικοινωνία" με τη "δικαιοσύνη" δεν πήγε... καλά το όλο δρώμενο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου