ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

VERBA VOLENT…


Αναμεταδίδουμε από τις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα: 

«Άμεσα, λοιπόν, αποσυμφορούμε τη δημόσια διοίκηση από τις στρατιές συμβούλων και μετακλητών υπαλλήλων των υπουργών. 

Καταργούμε προκλητικές σπατάλες. Μειώνουμε, σχεδόν, κατά το ήμισυ τον στόλο των 700 αυτοκινήτων στα υπουργεία. Δίνουμε εντολή (;) να πουληθεί, αρχικά, το ένα από τα τρία κυβερνητικά αεροσκάφη».

Αυτά… last year! Γιατί τώρα… Και διορισμούς υπουργικών συμβούλων ΚΑΙ μετακλητών υπαλλήλων έχουμε και μάλιστα σε σημείο που φθάνει ή και ξεπερνάει τους προηγούμενους μπούληδες, ΚΑΙ η υπερπολυτελής BMW, ξέρετε, η… αδυναμία του χοντρο-Μπένυ χρησιμοποιείται, ΚΑΙ ο αριθμός των αυτοκινήτων των υπουργείων παραμένει στα ίδια επίπεδα, ΚΑΙ το αεροσκάφος πολυτελείας δεν πουλήθηκε φυσικά, αντιθέτως, τα αεροσκάφη τελευταία χρησιμοποιούνται κατά κόρον, ΚΑΙ βέβαια η κατάργηση των αυτοκινήτων των βουλευτών παρέμεινε μια κούφια προεκλογική υπόσχεση. Οι περισσότεροι συριζαίοι βουλευτές μια χαρά παρέλαβαν τα αυτοκινητάκια τους.

Και για να μην ξεχνάτε από πού «ψωνίζετε»: Το κατάστημα διαθέτει από Mercedes μέχρι Audi και λοιπές «λαϊκές» και «καταφρονεμένες» μάρκες… Αν θέλετε υπερπολυτελή αυτοκίνητα (τύπου Porche βρε αδερφέ, το αξίζετε άλλωστε), κάντε αίτηση η οποία θα εξεταστεί…ευνοϊκά και αν συντρέχουν λόγοι…θα γίνει αποδεκτή χάριν του «κοινωνικού προσώπου» της 2ης φοράς «αριστερής» κυβέρνησης… Αλλιώς, κάνετε υπομονή γι’ αργότερα, μήπως αναλάβει καμιά άλλη, ακόμη πιο «αριστερή» κυβέρνηση…

Κορίνα Πενέση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου