ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Ο Πούτιν προειδοποιεί τους συνεργάτες των τζιχαντιστών: Έχουμε και πυρηνικές κεφαλές άμα χρειαστεί!

Ο Πούτιν προειδοποιεί τους συνεργάτες των τζιχαντιστών: Έχουμε και πυρηνικές κεφαλές άμα χρειαστεί!


Στα άκρα οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, με τους συνασπισμένους συνεργάτες των τζιχαντιστών (ΗΠΑ, Τουρκία, ΝΑΤΟ) να κλιμακώνουν τις επιχειρήσεις τους ενάντια στις δυνάμεις του καθεστώτος Άσαντ, υπό το πρόσχημα της «καταπολέμησης των τζιχαντιστών»
Βεβαίως κανείς εξ αυτών δεν ασχολείται με τους τζιχαντιστές, αφού οι ίδιοι οι δυτικοί εξέθρεψαν το τέρας του φονταμενταλιστικού σουνιτισμού, προκειμένου να αποσταθεροποιήσουν την ευρύτερη περιοχή πέριξ της Συρίας και του Ιράν. Είδαμε, άλλωστε, και την είδηση πως οι αμερικανοί αντί να βομβαρδίζουν τους τζιχαντιστές, ασχολούνται (όπως και οι τούρκοι) με βομβαρδισμούς εγκαταστάσεων αυτών που πολεμάνε τους τζιχαντιστές.
Οι Ρώσοι που έχουν μεταβεί στην περιοχή έχουν πολλάκις αποδείξει ότι δεν προτίθενται να αστειευτούν με το ζήτημα των τζιχαντιστών. Διπλό σκοπούμενό τους η στήριξη του καθεστώτος Άσαντ και η συντριβή των τζιχαντιστών, ασχέτως της φράξιας από την οποία προέρχονται, είτε λέγονται δηλαδή Αλ Νούσρα, Αλ Κάιντ ή Ισλαμικό Χαλιφάτο. Είναι απολύτως λογικό, λοιπόν, να εξοργίζονται βλέποντας την δυτική υποκρισία, ιδιαιτέρως αν αυτή τους έχει στοιχίσει ήδη έναν πιλότο και ένα μαχητικό αεροσκάφος, έστω και παλαιάς τεχνολογίας.
Συνεπώς καμία έκπληξη δεν μπορούν να προκαλέσουν οι δηλώσεις του Ρώσου Προέδρου, Βλάντιμιρ Πούτιν, ο οποίος με νόημα είπε ότι ελπίζει να μην χρειαστούν τα πυρηνικά! Οι δηλώσεις του είναι απλά η κλιμάκωση μίας ήδη τεταμένης καταστάσεως στην ευρύτερη περιοχή, αλλά και γενικότερα αφού δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως ήδη η Ρωσία έχει αναμετρηθεί με τους δυτικούς στο πεδίο της Ουκρανίας, αλλά και λίγο παλαιότερα της Γεωργίας.
Συγκεκριμένα, οι δηλώσεις του ήταν οι εξής:
«Πρέπει να αναλύσουμε όλα όσα συμβαίνουν στο πεδίο της μάχης, πώς τα όπλα λειτουργούν. Τα Kalibrs (πύραυλοι κρουζ που εκτοξεύονται από τη θάλασσα) και τα KH-101 (πύραυλοι κρουζ που εκτοξεύονται από αέρος) έχουν αποδείξει ότι είναι σύγχρονα και εξαιρετικά αποτελεσματικά και τώρα το ξέρουμε με βεβαιότητα. Όπλα ακριβείας μπορούν να εξοπλιστούν με ειδικές πυρηνικές κεφαλές. Αυτό συνήθως δεν είναι απαραίτητο στον αγώνα κατά τρομοκρατών και ελπίζω να μην χρειαστούν ποτέ.»
Μετά από αυτές τις δηλώσεις του Ρώσου Προέδρου, τους σαφείς υπαινιγμούς του Ρωσικού Υπουργείου Αμύνης περί αμερικανικών βομβαρδισμών σε θέσεις που δεν ανήκουν στους τζιχαντιστές και την δήλωση του Ρώσου Πρωθυπουργού, Μεντβέντεφ, ότι οι πράξεις της Τουρκίας συνιστούν Casus Belli, είναι σαφές ότι η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, αλλά και παγκοσμίως, γίνεται ολοένα και χειρότερη.
Οι νατοϊκοί, όντας ανήμποροι να αντιδράσουν στο πεδίο της μάχης, ήδη επιστρατεύουν τις ΜΚΟ, τους πράκτορες και την διεθνή πλουτοκρατία, στην προσπάθεια να συγκροτήσουν ένα σχέδιο αντεπίθεσης. Ήδη ένας αυτοεξόριστος πρώην μπολσεβίκος, νυν κροίσος - μεγιστάνας, ονόματι Μιχαήλ Χοντορκόφσκι, έκανε λόγο για εσωτερική επανάσταση εναντίον του Πούτιν. Βεβαίως, ο Ρώσος πρόεδρος μόνο... κορόιδο δεν είναι και έχει ήδη φροντίσει να εξουδετερώσει τα πρακτοράκια του Σόρος μέσα στην Πατρίδα του.
Κώστας Αλεξανδράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου