ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Διαβάστε στη Χρυσή Αυγή που κυκλοφορεί αύριο: Παρακαλάνε οι τούρκοι τον Πούτιν για συνάντηση - Τώρα είναι αργά, αφού... μιλάνε οι πύραυλοι των Su - 34

Διαβάστε στη Χρυσή Αυγή που κυκλοφορεί αύριο: Παρακαλάνε οι τούρκοι τον Πούτιν για συνάντηση - Τώρα είναι αργά, αφού... μιλάνε οι πύραυλοι των Su - 34




Εντείνουν τις προσπάθειές τους οι τούρκοι προκειμένου να αποφύγουν τις συνέπειες του θράσους τους να καταρρίψουν ένα ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος, το οποίο βρισκόταν σε αποστολή βομβαρδισμού πετρελαϊκών εγκαταστάσεων των τζιχαντιστών.

Ήδη ο Ερντογάν προσπαθούσε διακαώς να κλείσει συνάντηση με τον Πούτιν στην Συνδιάσκεψη για το Κλίμα, πλήν όμως απέτυχε οικτρά. Ο δε Νταβούτογλου σε συνέντευξη τύπου, που παρέθεσε, δήλωσε: "Η έκκληση που απευθύνουμε πάλι στη Ρωσία είναι να ανοίξουν οι δίαυλοι στρατιωτικής επικοινωνίας για να προληφθεί να συμβούν παρόμοια περιστατικά. Ας κρατήσουμε τους διπλωματικούς διαύλους ανοιχτούς".



Αυτό που δεν έχουν καταλάβει, προφανώς, οι τούρκοι είναι ότι ο Πούτιν δεν έχει καμία διάθεση να συζητήσει, επειδή δεν του είναι αναγκαίο. Ένα μαχητικό αεροσκάφος παλαιάς τεχνολογίας κατερρίφθη και ένας ρώσος πιλότος είναι νεκρός. Αυτό καθιστά σαφές ότι πολύ καλύτερα διαπραγματεύονται οι συστοιχίες των S – 400 και οι πύραυλοι αέρος – αέρος που πλέον φέρουν τα ρωσικά Su34!

Ήδη ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος υπέγραψε διάταγμα για την επιβολή οικονομικών κυρώσεων στην Τουρκία και δήλωσε ότι η Άγκυρα κατέρριψε το ρωσικό βομβαρδιστικό επειδή ήθελε να προστατεύσει τις προμήθειές της σε πετρέλαιο από το Ισλαμικό Κράτος.

Τα ρωσικά πολεμικά πλοία μεταβαίνουν στην περιοχή μέσω των Δαρδανελίων, κάτω από τα βλέμματα των τούρκων, και η Ρωσία περιμένει την επόμενη τουρκική πρόκληση για να εντείνει ακόμα περισσότερο την πολεμική της. Η στήριξη των νατοϊκών και αμερικανών συμμάχων των τζιχαντιστών απλώς καθυστερεί το αναπόφευκτο.

Κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα ολόκληρης της χώρας το νέο φύλλο της Λαϊκής Εθνικιστικής Εφημερίδας «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Ζητήστε την στα περίπτερα και τα πρακτορεία Τύπου όλης της χώρας.

Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης. Στο νέο μας φύλλο διαβάστε:

Ρωσική Επέλαση εναντίον Τουρκίας και Τζιχαντιστών
Καταρρέει το πολιτικό σύστημα
Άτακτη Υποχώρηση του Τσίπρα μπροστά στον Νταβούτογλου
Αυτός εγκρίνει τα σχολικά βιβλία των παιδιών μας; «Τζιχαντιστές της εποχής τους ήταν και οι Μακεδονομάχοι!»
ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝ ΜΟΥ - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου