ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Γελοιοποιήθηκαν ξανά τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ: Καμία εμπλοκή στελεχών της Χρυσής Αυγής στο επεισόδιο με Κουμουτσάκο



Η εισαγγελική έρευνα έβγαλε ψεύτες τους συριζαίους υπουργούς και τα παπαγαλάκια φυλλάδων και καναλιών Τόσκας, Φίλης, Τρέμη, Έθνος και σία θα δώσουν λόγο για τις συκοφαντίες τους

Ολοκληρώθηκε η εισαγγελική έρευνα για το επεισόδιο του Συντάγματος με πρωταγωνιστή τον βουλευτή της ΝΔ, Κουμουτσάκο. Σύμφωνα με το σχετικό πόρισμα, κανένας βουλευτής ή στέλεχος της Χρυσής Αυγής δεν συμμετείχε στο εν λόγω συμβάν.

Έτσι βγαίνουν και επισήμως ψεύτες και συκοφάντες όλοι οι εγκάθετοι υβριστές της Χρυσής Αυγής, από τον ανεκδιήγητο υπουργό Προ-Πο μέχρι τους καλοπληρωμένους υπαλλήλους του Μπόμπολα στο  Έθνος και το Μέγκα.

Ας θυμηθούμε όμως τι έλεγαν αμέσως μετά το συμβάν οι μόνιμοι διαστρεβλωτές της αλήθειας και πολέμιοι του Λαϊκού Συνδέσμου:

Τόσκας (υπουργός Προ-Πο) στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ: "Ο δράστης είναι στέλεχος ακροδεξιάς οργάνωσης, είναι στέλεχος της Χρυσής Αυγής. Ήταν βουλευτές της Χρυσής Αυγής παρόντες στα γεγονότα και μιλάμε για ταυτοποίηση αυτών των ανθρώπων".

Έθνος: Μαρτυρία σοκ - Με εντολή Κασιδιάρη η επίθεση σε Κουμουτσάκο. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής φέρεται ως συντονιστής της επίθεσης. Διέταξε τους δράστες να επιτεθούν: "Αφήστε τους άλλους και πιάστε τον Κουμουτσάκο". Ενώ λίγο αργότερα σήμανε το τέλος της επίθεσης φωνάζοντας: "Λήξις! Λήξις!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου