ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

ΑΥΤΟ ΤΟ «ΔΕΞΙΟ» ΚΟΜΜΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ… ΠΡΩΤΟΦΤΙΑΞΕΙ;


Με τις ζοφερές για το σάπιο σύστημα προοπτικές που υπάρχουν σήμερα, είναι λογικό να αναζητούνται τρόποι διαφυγής απ’ τις εξελίξεις που έρχονται. Και κάποιοι σκοτεινοί κύκλοι (οι… κακές γλώσσες δείχνουν Σαμαρά…) θεωρούν ότι έχουν ελπίδες να σωθούν από το… μοιραίο, με τη διάσπαση της νουδούλας και την ίδρυση ενός «δεξιού» κόμματος, για να παίξει το ρόλο του αναχώματος στην στροφή του κόσμου προς την Χρυσή Αυγή. Καλά κάνουν, όλοι έχουν δικαίωμα στην ελπίδα, η οποία άλλωστε… πεθαίνει τελευταία. 

Το θέμα είναι ότι οι υποψήφιοι για να παίξουν το ρόλο του «δεξιού» αναχώματος, δε μπορούν να τα βρουν πρώτα μεταξύ τους! Έτσι, άλλοι υποστηρίζουν ότι του αναχώματος πρέπει να ηγηθεί ο φωνακλάς Μπουμπούκος, ενώ άλλοι τον θεωρούν πολύ γραφικό και προτείνουν το δίδυμο του «άφθαρτου Τζίτζι» (που συνδυάζει το… απόλυτο τίποτα με το… μπόλικο καθόλου) και… Mykonian Μάκη. 

Φαίνεται πως δεν έχουν πάρει στα σοβαρά μια παλαιότερη διαπίστωση του «μετρ» των δημοσκοπήσεων Ηλία Νικολακόπουλου, που εξακολουθεί πάντα να ισχύει: «Οι άνθρωποι που προσανατολίζονται προς τη ΧΑ δεν ακούν πλέον ούτε τον Άδωνι ούτε τον Βορίδη. Οι χειρισμοί που γίνονται με στόχο να επαναπατρίσουν ψηφοφόρους από τη ΧΑ, καθόλου δεν αποδίδουν».

Βλέπετε, δεν είναι μόνο η έξαρση του λαθρομεταναστευτικού, που οδηγεί τον κόσμο στην Χρυσή Αυγή (αν και σ’ αυτό, τι να μας πουν τώρα οι βοριδομπουμπούκοι – τι έκαναν όταν κυβερνούσαν τη χώρα;), αλλά και οι συνέπειες του Μνημονίου. 

Πως, λοιπόν, θα καταφέρουν να ξεγελάσουν τον ελληνικό λαό, οι μόνοι που ψήφισαν και τα τρία Μνημόνια; 

Αυτοί που δήλωναν «μνημονιακότεροι των μνημονιακών» και που τους εφτά μήνες της «πρώτης φοράς αριστερά» έβγαιναν κάθε λίγο και λιγάκι στα κανάλια και σχεδόν κλαίγοντας εκλιπαρούσαν τους Τσιπροκαμμένους να φέρουν άμεσα «μια οποιαδήποτε συμφωνία» (Μνημόνιο), γιατί «είναι καλύτερη μια κακή συμφωνία, παρά καμιά συμφωνία»; 

Και τι θα πάνε να πούνε σε όσους θα λιανιστούν από το τρίτο Μνημόνιο (αγρότες, συνταξιούχους, κ.λπ.); Ότι εμείς δεν ψηφίσαμε τα εναντίον σας προαπαιτούμενα; Μα τα έχουν ψηφίσει ΟΛΑ ψηφίζοντας το νέο Μνημόνιο τα ξημερώματα της 15ης Αυγούστου, καθότι στις 960 σελίδες του υπήρχε πρόβλεψη και για το ασφαλιστικό, και για τους νέους φόρους, και για το πογκρόμ των αγροτών και για όλα!

Αντίοχος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου