ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Το πρωί εκτελούν τον λαό, το βράδυ τα σπάνε στα μπουζούκια.Σκληρός ανταγωνισμός στην Αριστερά: στα μπουζούκια ο Σύριζα, στα κλαρίνα το ΚΚΕ!

Σκληρός ανταγωνισμός στην Αριστερά: στα μπουζούκια ο Σύριζα, στα κλαρίνα το ΚΚΕ!

Δεν έχει σταματημό ο κατήφορος της ελληνόφωνης Αριστεράς, η οποία επιφυλάσσει σκληρά μέτρα για τον Ελληνικό Λαό και πολυδάπανη διασκέδαση για την ίδια: μετά την Γεροβασίλη του Σύριζα και τα μπουζούκια, σειρά στο χορό πήρε ο Κουτσούμπας του αντεθνικού ΚΚΕ στα κλαρίνα.
Συνεστίαση του κόμματος του χαφιέ λοιπόν, έλαβε χώρα σε πολυτελή χώρο στη Λιβαδειά. Το αξιοσημείωτο αυτής βεβαίως, είναι το γεγονός ότι το κεντρικό πρόσωπο της βραδιάς δεν ήταν ο αρχικομισάριος της εγκληματικής συμμορίας του ΚΚΕ, αλλά ο Γιώργος Μάγκας, η σύζυγος του και το κλαρίνο.
Τα φτωχά λαϊκά στρώματα νιώθουν ήδη ανακουφισμένα από την «αντίσταση του ΚΚΕ στο κεφάλαιο», τόσο ώστε να ακούγεται σε όλη την Βοιωτία η προτροπή την επόμενη φορά να παίξει κλαρίνο ο Κουτσούμπας! Η «πάλη της εργατικής τάξης» συνεχίζεται και ο λογαριασμός πάει απευθείας στον Ελληνικό Λαό, όχι σαν τους «φασίστες της Χρυσής Αυγής» που επέστρεφαν τα χρήματα της κρατικής χρηματοδότησης στους Έλληνες μέσω των «ρατσιστικών» διανομών τροφίμων σε όλη την Ελλάδα! Οι αλήθειες να λέγονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου