ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Αυτή είναι η μεγαλύτερη βάση των ΗΠΑ στα Βαλκάνια

Σε μια αποκάλυψη "φωτιά" για το παγκόσμιο στερέωμα προχώρησε ένας πρώην πράκτορας της CIA, αποκαλύπτωντας την πραγματικότητα στην Γιουγκοσλαβία, αλλά και τον ρόλου που έπαιξαν οι ΗΠΑ.

Πιο αναλυτικά, ο πρώην πράκτορας κατηγορεί την κυβέρνηση και τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, πως επιτέθηκαν εναντίων του λαού της Γιουγκοσλαβίας, δημιουργώντας μια προπαγάνδα μεγάλης κλίμακας, με σκοπό την διάλυση της χώρας εκ των έσω.

Σύμφωνα με τον πράκτορα, δεν υπήρξαν ποτέ τρομοκράτες στην Γιουγκοσλαβία και το όλο σκηνικό ήταν μια πλεκτάνη της αμερικανικής κυβέρνησης ώστε να διασπείρουν "τον πανικό μεταξύ των Βόσνιων πολιτικών" και να βάλουν "στα κεφάλια τους την ιδέα ότι οι Σέρβοι θα επιτεθούν".

Ένα από τα πιο ισχυρά μέσα που χρησιμοποίησαν η CIA, σύμφωνα με τις μαρτυρίες του πράκτορα, ήταν ο μαζικός έλεγχος τον ΜΜΕ της Γιουγκοσλαβίας, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι: "πράκτορες της CIA ήσαν υπεύθυνοι για τη συγγραφή των ειδήσεων που μετέδιδε η τηλεόραση και που πρόβαλαν οι εφημερίδες. Τα ρεπορτάζ τα παραλάμβαναν οι επικεφαλής από δικούς μας ανθρώπους. Όλοι είχαν την ίδια αποστολή: Να διαδώσουν το μίσος μέσω της τηλεόρασης".

Τέλος, ο πράκτορας κλείνει την μαρτυρία του αποκαλύπτωντας τους λόγους πίσω από την δημιουργία του Κοσσυφοπέδιου, οι οποίοι ήταν οι εξής:

Ο έλεγχος των ορυκτών και των φυσικών πόρων

Η δημιουργία της μεγαλύτερης στρατιωτικής βάσης του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου