ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Αγροτιά προχώρα!

Εκδιώχθησαν κακήν κακώς οι ψεκασμένοι συνοδοιπόροι των συριζαίων από το Συνέδριο Αγροτών στη Θράκη - 3 ΒΙΝΤΕΟ

Αγροτιά προχώρα! Εκδιώχθησαν κακήν κακώς οι ψεκασμένοι συνοδοιπόροι των συριζαίων από το Συνέδριο Αγροτών στη Θράκη - 3 ΒΙΝΤΕΟ

Πολύ κακή έμπνευση είχαν οι υπουργοί των ΑΝΕΛ, Σγουρίδης και Κόλλια-Τσαρουχά, οι οποίοι θεώρησαν ότι μπορούν από την μία να ψηφίζουν μέτρα εξόντωσης των Ελλήνων αγροτών, μαζί με τους κομμουνιστές συγκυβερνώντες τους και από την άλλη να παραστούν στο Συνέδριο Αγροτών στις ακριτικές Φέρες για να πουλήσουν πολιτικαντισμό.
Οι αγρότες τους κατήγγειλλαν ανοιχτά και απαίτησαν με αιχμηρό τρόπο την αποχώρησή τους, πριν αρχίσει το συνέδριο.
Πάντως, για να είμαστε ειλικρινείς, οι Σγουρίδης και Κόλλια-Τσαρουχά πήγαν καλύτερα από τον πρόεδρό τους, αφού η κατάσταση παρέμεινε στη γιούχα και στη χλεύη και δεν άρχισε η εκτόξευση αυγών και λοιπών αγροτικών προϊόντων.



Σε πλήρη αντίθεση με τους πολιτικάντηδες του "δημοκρατικού τόξου", η Χρυσή Αυγή τυγχάνει της αποδοχής και της θέρμης των Ελλήνων Αγροτών, οι οποίοι αντιλαμβάνονται ότι είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μάχεται για το συμφέρον του Ελληνικού Λαού και της Πατρίδας μας. Έχει ήδη προχωρήσει στην ίδρυση αγροτοκτηνοτροφικών σωματείων και έρχονται πολλά ακόμη στο άμεσο μέλλον.
Διαβάστε σχετικά:








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου