ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Κυριακή, 8 Μαΐου 2016

ΟΙ ΛΥΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ! ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ του "συνταγματικού τόξου" ΚΚΕδες φώναξαν τον φρούραρχο... 2 ΒΙΝΤΕΟ

Oι χρυσαυγίτες βουλευτές εξευτέλισαν τους αστυνομικούς 
και το προεδρείο της Βουλής
Κόκκινη χούντα της πλάκας: 
Αστυνομική εισβολή 
μέσα στη βουλή! 
Αποχώρησε το αντισυνταγματικό τόξο, παρέμεινε στην αίθουσα η Χρυσή Αυγή!

Νέα μεγάλη ήττα για το κόμμα του μνημονίου και της προδοσίας σήμερα στη βουλή. Οι καταγγελίες και η δυναμική αντιπολίτευση του Λαϊκού Συνδέσμου ανάγκασε όλα τα συστημικά αποκόμματα να ενωθούν και να παραβιάσουν κάθε έννοια συνταγματικής νομιμότητας.


Ο προεδρεύων από το ΚΚΕ, σε αγαστή συνεργασία με τον Σύριζα, διέταξε για πρώτη φορά στα χρονικά παρέμβαση σύσσωμης της φρουράς της βουλής και εισβολή της αστυνομίας μέσα στην αίθουσα του κοινοβουλίου για να αποβάλλει τον βουλευτή Β' Πειραιώς Λαγό Ιωάννη.Ο βουλευτής μας αρνήθηκε να υπακούσει στις παράνομες εντολές και παρέμεινε στην αίθουσα, τηρώντας τον όρκο που έδωσε να υπερασπίζεται τα δίκαια των Ελλήνων ως εκλεγμένος εκπρόσωπός τους. 

Η αστυνομική επιχείρηση που στήθηκε με εντολή της ηγεσίας του Σύριζα ήταν απολύτως αποτυχημένη.


Για πρώτη φορά στα χρονικά κατασταλτικές αστυνομικές δυνάμεις έκαναν κλοιό γύρω από τους εκπροσώπους ενός ολόκληρου κόμματος. 

Η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής σύσσωμη περιφρούρησε την συνταγματική νομιμότητα, παρέμεινε στην αίθουσα και τήρησε την λαϊκή εντολή που έχει λάβει.Τελικό αποτέλεσμα: η Χρυσή Αυγή παρέμεινε στην αίθουσα της βουλής και το αντισυνταγματικό τόξο αναγκάστηκε να αποχωρήσει ομαδικά. 

Ο προεδρεύων διέκοψε την συνεδρίαση για την ψήφιση ενός ακόμα επαίσχυντου και αντεθνικού μνημονίου. Λίγο αργότερα ο Βούτσης έκανε πηγαδάκια με δημοσιογράφους ανακοινώνοντας πως "θα επιβληθεί πρόστιμο στον Λαγό για την συμπεριφορά του".

Το προεδρείο αποφάσισε κυρώσεις κατά του βουλευτή μας, αλλά και αυτές είναι απολύτως παράνομες και το Νομικό μας τμήμα ετοιμάζει ήδη την απάντησή του και την καταγγελία όσων παρατυπιών διέπραξαν σήμερα ενωμένοι οι φορείς του μνημονίου και της υποταγής.

Οι τσάτσοι 

του "συνταγματικού τόξου" ΚΚΕδες 
φώναξαν τον φρούραρχο... 
2 ΒΙΝΤΕΟ

Οι παντοτινοί ρουφιάνοι και τσιράκια κάθε αστικού καθεστώτος ΚΚΕδες χρησιμοποιήθηκαν και αυτή τη φορά για να σιγήσει η μοναδική Εθνική-Λαϊκή Δύναμη εντός του άνδρου της ανομίας που αποκαλούν Βουλή. 

Δείτε τον προεδρεύων κομμουνιστή να ζητά την είσοδο του φρούραρχου γιατί ο μάγκας Γ. Λαγός είχε το θάρρος, μαζί τους υπόλοιπους βουλευτές να ζητήσει να το βουλώσουν οι ψεύτες και οι απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ και τους αποκάλεσε "κλέφτες".


Δείτε τα αποκαλυπτικά βίντεοΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου