ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Ίτε Παίδες Ελλήνων! Εθνικιστικός σεισμός στην 13η Γιορτή Νεολαίας



Με την μαζική συμμετοχή της Ελληνικής Νεολαίας που αντιστέκεται πραγματοποιήθηκε η 13η Γιορτή Νεολαίας της Χρυσής Αυγής.


Παρά τον πόλεμο λάσπης και τις παράνομες αντισυγκεντρώσεις οι Έλληνες νέοι έδωσαν δυναμικό παρόν, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα πως θα συνεχίσουν τον Αγώνα για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας.



Την εκδήλωση άνοιξε η Συναγωνίστρια Μαρία Σιδέρη – Τσάμη, η οποία κάλεσε τους νέους και τις νέες της Πατρίδας μας να πυκνώσουν τις τάξεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.


Ο βουλευτής Αττικής, Ηλίας Κασιδιάρης τόνισε ότι οι παράνομες αντισυγκεντρώσεις δεν μπορούν να σταματήσουν τον Αγώνα της Χρυσής Αυγής, προτρέποντας: «Ίτε Παίδες Ελλήνων»!


Ο βουλευτής Β΄ Πειραιά, Νίκος Κούζηλος επεσήμανε πως οι Έλληνες Εθνικιστές δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω για να ξανακερδίσουμε την Πατρίδα μας.


Η βουλευτής Β΄ Αθηνών, Ελένη Ζαρούλια δήλωσε πως τα «παιδιά με τις μαύρες μπλούζες» είναι το πιο δυναμικό κύτταρο της ελληνικής κοινωνίας.


Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών, Γιώργος Γερμενής επεσήμανε πως οφείλουμε να αγωνιστούμε για την ελληνική Νεολαία, μην κάνοντας καμία έκπτωση στην Ιδεολογία μας.


Ο βουλευτής Επικρατείας, Χρήστος Παππάς υπενθύμισε πως το Μέτωπο Νεολαίας της Χρυσής Αυγής κράτησε ψηλά την Σημαία του Αγώνα απέναντι στις διώξεις των Ελλήνων Εθνικιστών.


Η Συναγωνίστρια Ουρανία Μιχαλολιάκου εξήγησε τι συμβολίζει για το Μέτωπο Νεολαίας το ρητό του Νίτσε: «Και εκείνους που τους είδαν να χορεύουν, τους πέρασαν για τρελούς, εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν τη μουσική«, καλώντας με τα λόγια του Περικλή Γιαννόπουλου όποιον θέλει να ζήσει, να πολεμήσει!


Ο Συναγωνιστής Ηλίας Κυρίτσης τόνισε πως το Μέτωπο Νεολαίας ακολουθεί τον δρόμο του Αγώνα, για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία, ορθώνοντας το ανάστημα απέναντι στους παγκόσμιους δυνάστες.


Ο ηρωικός Συναγωνιστής Αλέξανδρος Γέροντας με στεντόρεια φωνή προειδοποίησε τους εχθρούς του Έθνους πως ο χρόνος τους τελείωσε, καθώς ήρθε η ώρα των Εθνικιστών!


Τελευταίος στο βήμα καταχειροκροτούμενος ανέβηκε ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος. Έκανε ειδική μνεία στους Αθάνατους Συναγωνιστές μας, Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη που δολοφονήθηκαν άνανδρα από τους αριστερούς παρακρατικούς. Παραμένουν οι φωτεινοί και αιώνιοι πρωτοπόροι του Αγώνα μας, καθώς τίποτα δεν μπορεί να λυγίζει την Χρυσή Αυγή.


Αναφερόμενος στην λάσπη των τελευταίων ημερών περί του «πλουσιότερου πολιτικού Αρχηγού»κάλεσε τους λοιπούς αρχηγούς του «συνταγματικού τόξου» να ανταλλάξουν την περιουσία τους με την δική του και να δημοσιοποιήσουν, αν τολμούν, το εκκαθαριστικό της εφορίας τους και την δήλωση ΕΝΦΙΑ. Η θέση της Χρυσής Αυγής παραμένει αταλάντευτη ενάντια στην πλουτοκρατία και την διαπλοκή και να οδηγηθούν οι κλέφτες στην φυλακή.


Υπενθύμισε ότι το κατάπτυστο σχολικό βιβλίο Ιστορίας της Ρεπούση κυκλοφόρησε επί Νέας Δημοκρατίας και ότι το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν δικαιούται να ομιλεί για εθνικά θέματα. Για όλους αυτούς το πρόβλημά είναι ο Εθνικισμός και είμαστε περήφανοι γι΄ αυτό!


Οι πράκτορες της Άγκυρας λύσσαξαν από την παρουσία της Χρυσής Αυγής στην Θράκη, αλλά οι Εθνικιστές θα παραμείνουν δίπλα στους Έλληνες πομάκους. Αυτές τις ημέρες οι αδελφοί μας, Κύπριοι Εθνικιστές δίνουν μια τιτάνια μάχη για την είσοδο του ΕΛΑΜ στην Κυπριακή Βουλή και όταν γίνει αυτό θα πραγματοποιηθεί μια κοινοβουλευτική σύναξη των Ενωμένων Εθνικιστών Χρυσής Αυγής – ΕΛΑΜ στην Βουλή των Ελλήνων, πιστοί στο δόγμα Ένωσης της Κύπρου με την Μητέρα Ελλάδα.


Αφού ανέλυσε το χάος που επικρατεί στην χώρα με τους χιλιάδες ανεξέλεγκτους λαθρομετανάστες, τόνισε πως εμείς οι Χρυσαυγίτες προτιμούμε την φτώχεια από την ταπείνωση και την εκχώρηση της Εθνικής κυριαρχίας. Πάνω από όλα η Ελλάδα!



Τέλος, τόνισε πως η δύναμη της Χρυσής Αυγής είναι η νεολαία, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είμαστε οι αιώνιοι έφηβοι του Ελληνισμού που δεν θα γονατίσουμε!


Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ανάκρουση πένθιμου εμβατήριου προς Τιμήν του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη και άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.




Ακολούθησε συναυλία Εθνικιστικού Ροκ με τους «Αίτιον Τιμής».








ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η 13Η ΓΙΟΡΤΗ 

ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ – ΒΙΝΤΕΟ


Με την δυναμική παρουσία της Ελληνικής Νεολαίας που αντιστέκεται στους εθνομηδενιστές πραγματοποιήθηκε η 13η Γιορτή Νεολαίας της Χρυσής Αυγής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου