ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Απίστευτο γλείψιμο Κουβέλη σε Τσίπρα για μια καρέκλα στην προδοτική κυβέρνηση της αριστεράς




Όσο το δυνατόν πιο χαμηλά φροντίζει να πέφτει σε πολιτικό, αλλά και ηθικό, επίπεδο ο Φώτης Κουβέλης, ο οποίος έσπευσε να γλείψει εκεί που πριν έφτυνε. 

Στην απεγνωσμένη του προσπάθεια να βγει από την πλήρη πολιτική ανυπαρξία και την παρόμοια παραμονή στην ντουλάπα μαζί με τους σκώρους, όπως τον καταδίκασε με την ψήφο του ο Ελληνικός Λαός, ο μπαρμπα-Φώτης προβαίνει σ΄ένα απίστευτο, όσο και εμετικό, γλείψιμο προς τον ΣΥΡΙΖΑ, μπας και τα καταφέρει και μπει στο κυβερνητικό σχήμα.

Με απύθμενο θράσος, λοιπόν, ο Κουβέλης υποστήριξε ότι «Το Υπερταμείο δεν είναι θέμα αιχμής» και πρόσθεσε ότι δεν τίθεται ζήτημα εθνικής κυριαρχίας, από τη στιγμή που η πλειονότητα των μελών του διοικητικού συμβουλίου θα είναι Έλληνες και το 50% των εσόδων δεν θα διατίθεται για την εξυπηρέτηση του δημόσιου χρέους.

Ταυτιζόμενος με τη γραμμή του Μεγάρου Μαξίμου, συνέκρινε το Κατοχικό Ταμείο με το ΤΑΙΠΕΔ, λέγοντας ότι είναι συναφείς οι αρμοδιότητές τους και, μάλιστα, δεν υπάρχει ξεκάθαρη δέσμευση ότι το 50% των εσόδων δεν θα πηγαίνει στο χρέος.

Ο αποτυχημένος πρώην πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. πρόσθεσε ότι όσο επαχθή μέτρα και αν περιλαμβάνει το τρίτο Μνημόνιο, υπάρχουν περιθώρια να αντισταθμιστούν και να οδεύσει η χώρα στην έξοδο από την κρίση, ενώ υπογράμμισε ότι στην Ελλάδα έχουν διαμορφωθεί σήμερα δύο πολιτικοί πόλοι, ο νεοφιλελεύθερος και αυτός της ευρύτερης Κεντροαριστεράς.

Μπερδεύοντας τον δικό του ρόλο με την ιδιότητα του κυβερνητικού εκπροσώπου, ο πολιτικά ανυπόληπτος αυτός τύπος (τον οποίο κάποιοι προόριζαν και για Πρόεδρο της Δημοκρατίας) έδειξε ότι στην εγχώρια συστημική πολιτική σκηνή η πτώση της αξιοπρέπειας και η έλλειψη του φιλότιμου δεν πιάνουν πάτο στο βαρέλι της ανηθικότητας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου