ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ;

mat&knat=love copy


Δύσκολα είναι τα πράγματα για τον αριστερό πρωθυπουργό της Γαλλίας Ολάντ, λόγω των συνεχών διαδηλώσεων ενάντια στις εργασιακές «μεταρρυθμίσεις». Διαδηλώσεων που δεν καπελώνονται από συγκεκριμένο κόμμα και στις οποίες συμμετέχει καθένας που δε συμφωνεί με τις «μεταρρυθμίσεις».

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η (επίσης αριστερή…) ανταποκρίτρια του mega στο Παρίσι, Μαρία Δεναξά, με… επαναστατικό οίστρο (σιγά madame, μη σκίσεις κανά… καλτσόν!) η γαλλική κυβέρνηση απαγορεύει –με την επίδοση ατομικών απαγορευτηρίων- σε συγκεκριμένα άτομα-που θεωρεί ότι πρωτοστατούν στις διαδηλώσεις και τα επεισόδια που τις συνοδεύουν- να κυκλοφορούν σε διαμερίσματα της πόλης στα οποία έχουν προγραμματιστεί διαδηλώσεις, συγκεκριμένες ημέρες και ώρες (και πιο συγκεκριμένα, για την προσεχή Τρίτη και Τετάρτη, όπου αναμένεται να γίνει χαμός)!

Γιατί άραγε έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο η κατάσταση στην Γαλλία, για «μεταρρυθμίσεις» που είναι πολύ πιο ήπιες απ’ αυτές που γίνονται στην Ελλάδα, στην οποία «δεν κουνιέται φύλλο»;

Διότι, ο Ολάντ είναι μεγάλη… κοροιδάρα και δεν συμβουλεύεται τον ομοϊδεάτη του Τσίπρα και τους μνημονιακούς προκατόχους του, για το μυστικό της… επιτυχίας.

Αν τους συμβουλευόταν, θα του έλεγαν τα εξής: όποτε είναι να περάσουν από τη βουλή Μνημόνια ή προαπαιτούμενά τους, σκληρά αντιλαϊκά μέτρα, κατεβάζουμε στο Σύνταγμα λίγες χιλιάδες επαγγελματίες κομμουνιστές, με τα σφυροδρέπανά τους, τις κόκκινες σημαίες τους και στειλιάρια ανά χείρας, για να διαδηλώσουν κατά των Μνημονίων ή των μέτρων. 

Στην αρχή, πήγαινε κι άλλος κόσμος, αλλά μόλις επιχείρησε να εκδηλώσει την οργή του, υπέστη άγρια καταστολή από τα ΚΝΑΤ. 

Έγινε μία, έγινε δύο, τέλος! 

Τώρα, ο κόσμος ξέρει ότι στην πλατεία θα είναι οι… Βεληγκέκηδες του καθεστώτος και προτιμά να διαμαρτύρεται… κατά μόνας, προς την οθόνη της τηλεόρασης του, ή στις παρέες του, στα καφενεία! 

Έτσι, περνάνε τα πάντα, όμορφα κι ωραία και χωρίς απαγορευτήρια!

Δεν είναι… θαύμα;

Αντίοχος



ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΑΜ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΡΧΙΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ;

stournaraseam



Το… τιμημένο κουκουέ, δεν αφήνει επέτειο να πέσει κάτω, χωρίς να κάνει έστω και μια συγκέντρωση. Έτσι, χθες η Τομεακή Επιτροπή Φθιώτιδας του ΚΚΕ και το Παράρτημα Λαμίας της ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ (εαμοβούλγαροι!) πραγματοποίησαν εκδήλωση στη Δυτική Φθιώτιδα, με αφορμή την επέτειο της έναρξης του συμμοριακού «αγώνα» στην περιοχή.

Μόνο που υπήρξε μια σημαντικότατη παράλειψη, καθώς απουσίαζαν οι… πρωτοπόροι της εποχής εκείνης. Βέβαια, η συντριπτική τους πλειοψηφία δεν βρίσκεται εν ζωή, αλλά θα μπορούσαν να εκπροσωπηθούν από τους απογόνους τους.

Αλγεινή εντύπωση, λοιπόν, προκάλεσε το γεγονός ότι στην όλη παράσταση δεν ήταν παρών ο τότε Γενικός Γραμματέας Φθιώτιδας του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ή ο απόγονός του. Επειδή δε οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ποιος ήταν ο αρχιεαμίτης της Φθιώτιδας, σας πληροφορούμε ότι ήταν ο πατέρας του πρώην κνίτη και σημερινού αρχιτραπεζίτη, συντρόφου Στουρνάρα!

Στ’ άρματα, στ’ άρματα!

Και για να μην ξεχνιόμαστε, εις ότι αφορά τους υπευθύνους της σημερινής κατάστασης της χώρας και την δήθεν… άσπιλη κι… αμόλυντη αριστερά, που δήθεν δεν κυβέρνησε ποτέ!
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΟΒΙΕΤΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΕΩΣΕ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΦΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ !

Καθώς ο Κομμουνισμός ψόφησε στη «μαμά-Μόσχα», οι ίδιοι φρόντισαν να μεταλλαχθούν σε υπηρέτες του ενός πλέον παγκόσμιου αφέντη. Η σημερινή φανατική τους προσήλωση στις επιταγές των διεθνών τοκογλύφων, η λυσσασμένη αντίθεσή τους προς το Εθνικό Λαϊκό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ο απύθμενος εθνομηδενισμός τους δείχνει ότι η θήτευση στην Καπιταλιστική Νεολαία Ελλάδος (ΚΝΕ) είχε επιτυχή αποτελέσματα στην μετατροπή τους σε αδίστακτα και ανάλγητα πιόνια της παγκοσμιοποίησης και των τραπεζιτών.

Τα λαμόγια της Επανάστασης!

ΟΠΟΙΑ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΗΚΩΣΕΙΣ 
ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ... ΚΚΕ.

ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ 
Ή 
ΗΤΑΝ ΒΛΑΣΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΤΙ ΜΑΣΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...

ΚΝΕ ΚΥΡΙΕ... Κ.Κ.Ε



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου