ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Τρίτη 17 Μαΐου 2016

ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΟΣΜΕ! «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΓΗΣ (ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ… ΚΑΡΑΙΒΙΚΗΣ!) ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!

lathrometanasteush
Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι ο όρος «εξ’ Ανατολών απρόσκλητοι» δεν είναι απολύτως ορθός. Θα ήταν ακριβέστερο αν λέγαμε «εκ Δυσμών και εξ’ Ανατολών απρόσκλητοι»!

Εκατοντάδες λαθρομετανάστες από την Καραϊβική (!), λοιπόν, αφού δεν μπορούν να μπουν στις ΗΠΑ, ταξιδεύουν πάνω από 6.000 μίλια, για να μπουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση από τα «ανοιχτά σύνορα» του μνημονιακού προτεκτοράτου, αναφέρει ρεπορτάζ της Daily Mail.

Όπως αναφέρεται, οι εκ Δυσμών λαθρομετανάστες φθάνουν στην Κωνσταντινούπολη, κι από εκεί φθάνουν στα μικρασιατικά παράλια, όπου αναμιγνύονται με τα εξ’ Ανατολών «προσφυγάκια» και περνάνε μαζί στην απέναντι πλευρά!

Φτάνοντας στο Ελλαδιστάν, ισχυρίζονται ότι είναι από τη Σομαλία, τη Συρία ή και το Αφγανιστάν, προσπαθώντας να εξασφαλίσουν άσυλο.

Μόνο πέρυσι, σχεδόν 400 λαθρομετανάστες κατέφτασαν στην Ελλάδα από την Καραϊβική. 

Πιο συγκεκριμένα, 351 από τη Δομινικανή Δημοκρατία, 8 από την Αϊτή, 2 από την Κούβα, ένας από την Τζαμάικα, 2 από την Ονδούρα και 2 από την Κολομβία!

Φέτος και μέχρι τα τέλη Μαρτίου, έχουν… προτιμήσει την Ελλάδα περί τους 150 Δομινικανούς!

Είναι αυτό που λέμε «η φήμη μας εξαπλώθηκε σ’ ολόκληρο τον κόσμο»!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου