ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Χρίστος Χρίστου: Αφιερώνουμε την Νίκη του ΕΛΑΜ στον Ήρωα Σμηναγό Κωνσταντίνο Ηλιάκη - ΒΙΝΤΕΟ

Σε πανηγυρικό και συνάμα συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα προσήλθε ο Χρίστος Χρίστου στα γραφεία του ΕΛΑΜ, το οποίο για πρώτη φορά εξασφαλίζει την είσοδό του στην κυπριακή Βουλή με δύο βουλευτές, προκαλώντας την εύλογη αμηχανία σε όλο το πολιτικό και κομματικό φάσμα.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του...


Αρχικώς ο Χρίστος Χρίστου ανέφερε ότι το ΕΛΑΜ αντιμετώπισε μια δύσκολη προεκλογική περίοδο, καθώς το κόμμα δεν έχει από πίσω του για να το υποστηρίζουν επιχειρηματίες ή άλλα συμφέροντα, όπως ανέφερε, αλλά βασίστηκε στις άοκνες προσπάθειες των μελών και των στελεχών του κόμματος.

Παράλληλα, είπε ότι η κατάσταση και την επόμενη ημέρα στην επόμενη Βουλή θα είναι εξίσου δύσκολη και ζοφερή, "η ανεργία θα είναι η ίδια, η κατοχή επίσης, μια δύσκολη γενικά εικόνα, αλλά εμείς θα παραμείνουμε αμετακίνητοι στα όσα έχουμε υιοθετήσει ως θέσεις και δεν θα κάνουμε πίσω".

Τέλος, ο επικεφαλής του ΕΛΑΜ, είπε “Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη, αν και δεν συνηθίζεται, σε έναν άνθρωπο, ο οποίος στις 23 Μαΐου του 2006 έχασε τη ζωή του υπερασπιζόμενος τα εναέρια σύνορα της Ελλάδας, στον Σμηναγό Κωνσταντίνο Ηλιάκη". 

Οι συγκεντρωθέντες χειροκρότησαν και φώναξαν "Αθάνατος". Ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ αποχώρησε χωρίς να δεχθεί ερωτήσεις ενώ οι φίλοι και οι οπαδοί του κόμματος φώναζαν 

“Ζήτω το ΕΛΑΜ” 
και 
“Ζήτω το Έθνος”.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου