ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Οι νικητές που δεν είπαν την αλήθεια



Δεν θα αναφερθώ καν σε όσα είπε, γιατί από τον τρόπο που έληξε την συζήτηση, και από την θέση που είχε, η οποία του δίνει αυτό το δικαίωμα, καταλαβαίνει κανείς ότι δεν είχε καμία διάθεση να τεκμηριώσει τα λεγόμενα του.

Και επειδή είχε και πάλι αυτό το ύφος που υιοθετεί κάθε ανιστόρητος αριστερός όταν απευθύνεται σε εθνικιστές, το οποίο καταλήγει πάντα σε συζήτηση για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης των Ναζί, θα ήθελα να του υπενθυμίσω και εγώ ένα ιστορικό γεγονός, που διέπραξαν οι ιδεολογικοί του πατέρες. 

Δεν είναι ούτε τα γκούλαγκ, ούτε το Κατύν. Ούτε τα τέρατα Στάλιν και Τσαουσέσκου που προσπάθησε να διαγράψει. 

Όλοι έχουμε ακούσει για την βύθιση του Τιτανικού. Αυτό που δεν έχει μαθευτεί, όπως πολλά από τα εγκλήματα των κόκκινων δολοφόνων, είναι το χειρότερο έγκλημα Πολέμου που διεπράχθη ποτέ στην θάλασσα, την βύθιση του «Βίλχελμ Γκούστλοφ». 

Το Βίλχελμ Γκούστλοφ ήταν αρχικά κρουαζιερόπλοιο, όπου το 1945 είχε μετατραπεί σε πλοίο μεταφοράς άμαχου πληθυσμού γιατί με την εισβολή του σοβιετικού στρατού και τις θηριωδίες που υπέστησαν οι Γερμανοί, έφευγαν για να γλυτώσουν κατά χιλιάδες. 

O Αλεξάντερ Μαρινέσκο, κυβερνήτης του σοβιετικού υποβρυχίου «S-13», γνωρίζοντας πολύ καλά ότι πρόκειται για άμαχο πλοίο αποφάσισε να του ρίξει 4 τορπίλες, σκοτώνοντας 6000 ανθρώπους, κυρίως άμαχους Γερμανούς (μερικές πηγές μιλάνε για 10000 νεκρούς)
ο Μαρινέσκο τιμήθηκε με το ανώτατο παράσημο του Ήρωα της Σοβιετικής Ένωσης για αυτό το φρικτό έγκλημα.

Όπως πολλά άλλα εγκλήματα πολέμου από τους συμμάχους δεν έχουν μαθευτεί. Ή, για να είμαι πιο δίκαιος, δεν έχουν τον Ντι Κάπριο να τα διαιωνίσει με την προβολή τους. 

Σίγουρα κανένας σας δεν έχει ακούσει (ούτε εγώ πριν από σήμερα), το SS Cap Arcona, το οποίο βυθίστηκε από την Βρετανική Βασιλική Αεροπορία, 3 μέρες μετά την αυτοκτονία του Χίτλερ, και 1 μέρα πριν παραδοθούν οι Γερμανοί, νομίζοντας ότι κρυβόταν ο Χίμλερ μέσα, προσπαθώντας να ξεφύγει στην Νορβηγία. Το πλοίο μετέφερε 5,000 κρατούμενους 30 διαφορετικών εθνικοτήτων. Μαζί με το SS Cap Arcona, επίσης βύθισαν τα δυο πλοία που το συνόδευαν, το SS Deutschland και το Thielbek, σκοτώνοντας άλλους 2000 κρατούμενους. 

Όταν βλέπει κανείς τέτοια, και πολλά άλλα, εγκλήματα πολέμου να περνάνε απαρατήρητα, μπορεί να καταλάβει εύκολα την σκοπιμότητα της προπαγάνδας κατά των εθνικιστών και υπέρ των κόκκινων μαριονέτων των σιωνιστών. 

Ίων 
 at: http://prwthentekatou.blogspot.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου