ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Σε ετοιμότητα η Ρωσία! Ετοιμάζονται να σταματήσουν μεγάλο χτύπημα ! Οι Τούρκοι έφτιαξαν τάγμα τζιχαντιστών…




Ρωσικά ΜΜΕ αναπαράγουν ενδείξεις πως 16 γυναίκες καμικάζι από την Τουρκία σκοπεύουν να επιτεθούν στην Ρωσία αφού πρώτα περάσουν από άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Η Ρωσία είναι πλήρως ενήμερη και έχει λάβει προληπτικά μέτρα ασφαλείας σε όλες τις επικίνδυνες ζώνες και εξετάζει από ποια χώρα είναι πιθανό να εισέλθουν οι γυναίκες.

Μάλιστα η ρωσική πλευρά έχει προχωρήσει και ένα βήμα παραπάνω και υποδεικνύει ως βασικό ύποπτο τον Ρώσο υπήκοο Safari Al-Jabri που φέρεται να είναι επικεφαλής της τρομοκρατικής οργάνωσης των γυναικών.

Η Ρωσία δεν είναι καθόλου ικανοποιημένη από τα μέτρα ασφαλείας των ευρωπαϊκών χωρών καθώς θεωρεί πως με ευκολία οι γυναίκες καμικάζι μπορούν να διαπεράσουν τα σύνορα και κατηγορεί ευθέως την Τουρκία ως την πηγή της τρομοκρατίας αφού επιτρέπει να εκπαιδεύονται τρομοκράτες στο έδαφος της.

Οι Τούρκοι έφτιαξαν τάγμα τζιχαντιστών…


Ιταλικά μέσα αναφέρουν πως στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου οι Τούρκοι έχουν δώσει την ελευθέρας να εκπαιδεύονται οι τρομοκράτες ισλαμιστές!

Μάλιστα λέγεται πως στο αεροδρόμιο της Λάρνακας έχουν συλληφθεί 30 ύποπτοι τρομοκράτες μέσα στην τελευταία εβδομάδα! 

Τα μέτρα ασφαλείας στο αεροδρόμιο έχουν ενισχυθεί σημαντικά. Οι τζιχαντιστές χρησιμοποιούν την Κύπρο ως μεταβατικό μέσο ώστε να περάσουν στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κράτη και σύμφωνα με πληροφορίες προέρχονται από το βόρειο τμήμα της Κύπρου…

Οι Κύπριοι κρατάνε ενήμερες τις ευρωπαϊκές αρχές για κάθε ύποπτη κίνηση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου