ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Γιατί ο Λεβέντης είναι πρώτη μούρη στα τηλεοπτικά κανάλια;


Δεν ξέρω εσείς τι λέτε για τον πρόεδρο Βασίλη (ένας είναι ο Λεβέντης και… θαυμαστά τα έργα του!), αλλά μου φαίνεται πως το’ χει πιάσει το νόημα, πώς να παραμείνει στο πολιτικό γίγνεσθαι αυτού του τόπου. 

Προ ημερών, παρουσιάστηκε σε εκδήλωση που συνδιοργανώθηκε από την Πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα και τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ), στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής, η κοινή έκδοση γραμματοσήμων για τα «25 Χρόνια Διπλωματικών Σχέσεων Ελλάδας – Ισραήλ», με απεικόνιση τα λιμάνια της Χάιφας και της Θεσσαλονίκης.

Φυσικά, στην εν λόγω εκδήλωση παρέστησαν...
όλοι οι επιφανείς σιωνιστές και «προσωπικότητες που διατηρούν ιδιαίτερες σχέσεις με το Ισραήλ» – όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας του ΚΙΣ.

Ανάμεσα σ’ αυτούς και ο νέος «φίλος του Ισραήλ» πρόεδρος Βασίλης… Ας μην απορούμε λοιπόν που ο εν λόγω γραφικός πολιτικάντης έχει πιάσει στασίδι στα κανάλια της διαπλοκής…




Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης μεταξύ άλλων: ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μάρκος Μπόλαρης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, κ. Βασίλης Λεβέντης, οι βουλευτές Γιάννης Κεφαλογιάννης, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, Βασίλης Οικονόμου, Μαρία Αντωνίου, Χρήστος Κέλλας και Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, ο Πρόεδρος του Εβραϊκού Μουσείου Ελλάδας, κ. Μάκης Μάτσας, ο Ραββίνος Αθηνών, κ. Γκαμπριέλ Νεγκρίν, διπλωμάτες, δημοσιογράφοι και φίλοι του Ισραήλ.

Ο «ΛΑΓΟΣ» ΛΕΒΕΝΤΗΣ 
ΚΑΙ Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ 


Πριν σχηματισθεί η κυβέρνηση «εθνικής ενότητας» (εθνικής καταστροφής) του Παπαδήμου, τηνείχε προαναγγείλει ο τότε «λαγός» Καρατζαφέρης.

Στις μέρες μας, το ρόλο του «λαγού» τον παίζει ο αχαρακτήριστος πολιτικάντης Λεβέντης, ο οποίος προαναγγέλλει συνεχώς «κυβέρνηση οικουμενικού χαρακτήρα», που δήθεν «θα πετύχει καλύτερη συμφωνία με τους ξένους» (ενώ στην πραγματικότητα θα γίνει –αν γίνει- για να περάσει τα πιο χειρότερα αντιλαϊκά μέτρα, που δυσκολεύεται να περάσει η παρούσα συγκυβέρνηση των δύο κομμάτων…).

Ωστόσο, ο σημερινός «λαγός» της οικουμενικής, με συνέντευξή του στον Realfm 97,8 προχώρησε ένα βήμα παραπέρα,προαναγγέλλοντας ακόμα και τον δοτό πρωθυπουργό της: «Εδώ προέχει πολιτική απόφαση… Ο Προβόπουλος είναι κατάλληλος. 

Ζητείται, τι άτομο να είναι; 

Να είναι ευρωπαϊστής, ποτέ να μην αμφισβήτησε τις αποφάσεις της ΕΕ και να έχει καλές σχέσεις με την Ευρώπη για να πετύχει την καλύτερη δυνατή συμφωνία».

Ερωτηθείς δε αν ο Προβόπουλος θα δεχθεί να γίνει δοτός πρωθυπουργός, ο «λαγός» απάντησε:

«Έχω πληροφορίες 
ότι είναι έτοιμος».

Ο καιρός θα δείξει αν θα δικαιωθεί κι ετούτος ο «λαγός», όπως δικαιώθηκε και ο προηγούμενος…Που παρά τη «δικαίωσή» του, είχε κακό πολιτικό τέλος…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου