ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Βολές Χρήστου Παππά κατά «δεξιάς» και «αριστεράς»: Οδηγείτε με “πρόγραμμα” το Έθνος στην καταστροφή! 2 ΒΙΝΤΕΟ.




Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια επί του νομοσχεδίου οικονομικών «Συστήματα εγγύηση καταθέσεων, Ταμείο εγγύησης καταθέσεων και επενδύσεων».

Αρχικά, δήλωσε πως η Χώρα μας οδεύει σε μια πραγματικά μεγάλη εθνική καταστροφή και οδεύει στα βράχια ακολουθώντας «πρόγραμμα». 

Ένα «πρόγραμμα» για το οποίο θα συμφωνήσει και η διάσκεψη των πολιτικών αρχηγών που θα λάβει χώρα αύριο. Αρκούσαν 200 χρόνια κοινοβουλευτισμού, μετά την Ελληνική Επανάσταση για να καταστραφεί ένα Έθνος με χιλιάδες χρόνια ιστορίας.

Όσον αφορά το νομοσχέδιο, όλα τα κόμματα είπαν ναι, πλην του ΟΧΙ της Χρυσής Αυγής. 

Μέσα στο εν λόγω νομοσχέδιο υπάρχουν φωτογραφικές διατάξεις που είναι στα όρια της φοροδιαφυγής. Μίλησε, συγκεκριμένα, για το άρθρο 58 το οποίο αναφέρει ότι η επιτροπή κεφαλαιαγοράς μπορεί να παρατείνει την προθεσμία καταβολής χρημάτων, ύστερα από πολλές καθυστερήσεις. 

Πρόκειται για ένα φωτογραφικό άρθρο για να «βολευτούν» οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ. Από αυτό το άρθρο πολλές εταιρείες θα έχουν μεγάλα φορολογικά οφέλη την στιγμή που ο ελληνικός λαός πένεται και πληρώνει δυσβάσταχτη φορολογία. Μέσω αυτού του άρθρου απαλλάσσονται οι επενδυτικές εταιρείες ακινήτων από τον ΕΝΦΙΑ.

Στην συνέχεια, σχολίασε τις δηλώσεις Τσίπρα στην συνάντησή του με τον Τουσκ. Ο Τσίπρας ανέφερε πως: «Η Ελλάδα δεν θα αναλάβει ούτε λιγότερους, ούτε περισσότερους πρόσφυγες από όσους αντιστοιχούν στον πληθυσμό της». Η ερώτηση του βουλευτή ήταν πόσοι ακριβώς αντιστοιχούν στον πληθυσμό της Ελλάδος; 

Η κυβέρνηση της Αριστεράς μιλάει για ανοιχτά σύνορα, ο Τουσκ λέει ότι η Ελλάδα δεν είναι χώρα transit, ο Φίλης καλεί τους εκπαιδευτικούς να «ανοίξουν την αγκαλιά τους για τους πρόσφυγες».

Τα ΜΜΕ δείχνουν συνεχώς δακρύβρεχτες ιστορίες με σκοπό να ενεργοποιήσουν τα συναισθήματα συμπόνοιας των Ελλήνων, την στιγμή που κανείς δεν νοιάστηκε για τις αυτοκτονίες των Ελλήνων λόγω του Μνημονίου.

Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι να διεξαχθεί δημοψήφισμα και να ερωτηθεί ο ελληνικός Λαός εάν θέλει να αλλάξει την φυσιογνωμία του ελληνικού Έθνους, εάν θέλει να δεχτεί τους κάθε λογής κατατρεγμένους του κόσμου.


Η Ελλάδα δεν μπορεί να δεχτεί άλλους λαθρομετανάστες και δεν μπορούμε να γίνουμε η χωματερή των δυστυχισμένων της Ευρώπης. Η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε ένα τεράστιο "hot spot" και η συγκυβέρνηση θέλει να διασπείρει σε όλους τους δήμους τους λαθρομετανάστες. Ανθρώπους άλλης φυλής, άλλης κουλτούρας, άλλης θρησκείας που δεν μπορούν να ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία.

Μετέπειτα έκανε και μια αποκάλυψη αναφερόμενος στο τουρκικό πλοίο που πέρασε τον Ισθμό χωρίς να αναρτήσει στον ιστό του την ελληνική σημαία ως όφειλε. 

Τέλος, ξεμπρόστιασε την ΝΔ όπου το ευρωπαϊκό λαϊκό κόμμα στο οποίο ανήκει στην Ευρώπη και σε συνεργασία με την "τουρκική οργάνωση της Δυτικής Θράκης" αλλά και με διάφορες ΜΚΟ πραγματοποίησε εκδήλωση στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, την οποία και κατήγγειλαν οι ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής, χωρίς να τους ακολουθήσει κανένας άλλος βουλευτής από τα υπόλοιπα κόμματα και πολύ περισσότερο από την πατριδοκάπηλη ΝΔ η οποία ανήκει στο ευρωπαϊκό λαϊκό κόμμα.

Ένας επιπλέον λόγος που η ΝΔ οδηγείται στην πλήρη απαξίωση από τον ελληνικό Λαό, κάτι το οποίο παραδέχονται ακόμη και βουλευτές της.


Μετά την τοποθέτηση του εκπροσώπου του Σύριζα, Μαντά ο οποίος δήλωσε ότι "πρέπει να καταδικαστούν οι απόψεις της Χρυσής Αυγής" πήρε τον λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Χρήστος Παππάς.

Ο Συναγωνιστής εγκάλεσε τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του Σύριζα, αλλά και το σύνολο του προεδρείου, καθώς είναι ανεπίτρεπτη η έκφραση "καταδικάζω τις απόψεις" για ένα κόμμα που εκπροσωπεί μερίδα του ελληνικού λαού.

Πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουν ότι στο ελληνικό Κοινοβούλιο η διατύπωση όλων των απόψεων είναι ελεύθερη!

Η τοποθέτηση του κ. Μαντά αποδεικνύει ποιοι είναι οι πραγματικοί "φασίστες" με την τρέχουσα πολιτική χρήση του όρου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου