ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Ο Κισιγκερ έδωσε εντολή καταστροφής της Ελλάδας! Σε ποιόν...;





«Αφοπλίστε γρήγορα με νόμο τους Έλληνες, για να τους ξεκάνουμε» ήταν τα λόγια του Κίσινγκερ στο νέο ανθελληνικό του παραλήρημα, την περασμένη εβδομάδα, το οποίο έλαβε η Κυβέρνηση Τσίπρα σαν νέα εντολή.


Φυσικά όμως, τόσο το παραπάνω, όσο και το πρότερο παραλήρημα του Κίσσινγκερ στις 7 Μαρτίου σε παλαιότερη σύσκεψη, (φέρεται να είπε: «τους Έλληνες πρέπει να τους ξεκάνουμε») ουδέποτε απασχόλησαν τους… λειτουργούς της πληροφόρησης των Ελληνικών ΜΜΕ.

Από πολύ έγκυρες και διασταυρωμένες πηγές, φέρεται να έχει δοθεί εντολή στην Κυβέρνηση να προχωρήσει γρήγορα στην ψήφιση νόμου, με σκοπό να αφοπλιστούν οι Έλληνες, για να μην μπορούν να προβάλουν ουδεμία αντίσταση, στην σχεδιασμένη επίθεση των Ισλαμιστών.

Το σχέδιο τους, αποσκοπεί στο να μας οδηγήσουν σαν τους «αμνούς στη σφαγή», την ώρα που στην αιτιολογία τους θα κάνουν λόγο πως ο… αφοπλισμός γίνεται με σκοπό να προστατέψουν τους πρόσφυγες από μια ενδεχόμενη “εξέγερση” των Ελλήνων, και αν χρειαστεί ίσως εξυπηρετήσει σε αυτό κάποια… σχεδιασμένη προβοκάτσια.

Μάλιστα, φέρεται ήδη να έχει ενημερωθεί η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών και όλες σχεδόν οι κατά τόπους Αστυνομικές διευθύνσεις, πως έρχεται νομοσχέδιο που θα προβλέπει τις παραπάνω αλλαγές.

Το οξύμωρο πάντως στην όλη υπόθεση είναι πως δεν πρόκειται για άγνωστης προέλευσης πολεμικά όπλα, αλλά για κυνηγητικά και νόμιμα αγορασμένα, με νόμιμες άδειες κατοχής, που εκτός των άλλων είναι και μία νόμιμη ιδιοκτησία. Οποιοσδήποτε νέος ενδεχόμενος νόμος λοιπόν, θα προσκρούσει και σε άρθρα του Συντάγματος, που θα αφορούν απαλλοτρίωση νόμιμης κινητής ιδιοκτησίας!

Μήπως λοιπόν, πρέπει να προετοιμαζόμαστε για μια νέα τάξη πραγμάτων; 

Μήπως σιγά σιγά μας αποψιλώνουν με κάθε μέσο αθόρυβα και βασανιστικά μέχρις ότου να μας να μην μας απομείνει ούτε ένας μηχανισμός άμυνας και η παραμικρή δύναμη για αντίδραση; 

Ο καιρός θα δείξει, πάντως το μόνο βέβαιο είναι πως άπαντες θα πρέπει να παραμείνουμε επαγρυπνισμένοι







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου