ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Απάντηση Χρυσής Αυγής στο δημοσίευμα της “Real News” περί συνεργασιών




Η Κυριακάτικη εφημερίδα «Real News», βασιζόμενη σε λανθασμένες πληροφορίες που έχουμε και στο παρελθόν διαψεύσει, δημοσιεύει άρθρο με τίτλο: «Ανοιχτή πρόσκληση Καρατζαφέρη στη Χρυσή Αυγή».

Η Χρυσή Αυγή διαψεύδει για ακόμη μια φορά όσα δημοσιεύονται και επαναλαμβάνει:

Α) Δεν συμμετέχουμε σε καμία διεργασία για την δημιουργία οποιουδήποτε «πολιτικού σχήματος κατά τα πρότυπα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης» και ασφαλώς δεν έχουμε λάβει την οποιαδήποτε σχετική πρωτοβουλία.

Β) Είμαστε η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας και στις επόμενες εκλογές θα συμμετέχουμε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ και ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ με στόχο να καταλάβουμε την δεύτερη θέση και να είμαστε η επόμενη Αξιωματική Αντιπολίτευση.

Γ) Στην μεγάλη οικογένεια της Χρυσής Αυγής είναι ευπρόσδεκτοι όλοι οι Έλληνες που αντιμάχονται το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, ταυτίζονται με τις Πολιτικές μας Θέσεις, πιστεύουν στις Ιδεολογικές μας Αρχές και τιμούν την πολιτική μας διαδρομή.

Δ) Όποιος επιθυμεί να συμπαραταχθεί στον όμορφο και σκληρό Αγώνα της Χρυσής Αυγής πρέπει να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει και αυτός τις παράνομες και αντισυνταγματικές διώξεις και τις συκοφαντίες που υφίσταται το Εθνικιστικό Κίνημα, πληρώνοντας το τίμημα της Εθνικής Αντίστασης ενάντια στην διαφθορά και την ξενοκρατία.

ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ 

ΑΦΑΝΤΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ! ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


Παρά τις επιθέσεις του αριστερού παρακράτους και του ανθελληνικού κράτους με παρουσία εκατοντάδων Ελλήνων Εθνικιστών πραγματοποιήθηκαν στην Βέροια τα εγκαίνια του νέου κάστρου του Εθνικισμού στην Βόρεια Ελλάδα.


Είναι χαρακτηριστικό ότι λόγω του πλήθους δεκάδες Συναγωνιστές παρακολούθησαν την εκδήλωση εκτός γραφείων.


Στελέχη, ευρωβουλευτές και βουλευτές του Εθνικιστικού Κινήματος συνέρρευσαν στην εκδήλωση με εκατοντάδες πολίτες της Βέροιας να προσέρχονται, στηρίζοντας με την φυσική τους παρουσία τον Αγώνα της Χρυσής Αυγής για Πατρίδα και Ελευθερία.


Εθνικιστικά συνθήματα και εμβατήρια δόνησαν την κεντρική πλατεία Ωρολογίου στην Βέροια ενάντια στην αριστερή τρομοκρατία που για ακόμη μια φορά προσπάθησε ανεπιτυχώς να παρεμποδίσει τον νόμιμο πολιτικό Αγώνα της Χρυσής Αυγής.


Μετά την τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού και την κοπή της παραδοσιακής Βασιλόπιτας, οι Συναγωνιστές Η. Κασιδιάρης και Γ. Λαγός έστειλαν ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: Οι επιθέσεις του παρακράτους δεν λυγίζουν τους Εθνικιστές!


Χαιρετισμό απηύθυναν οι Συναγωνιστές Γιώργος Θεοδώρου – Γραμματέας Τ.Ο. Βέροιας, Σωτηρία Βλάχου – βουλευτής Χαλκιδικής, Γιάννης Σαχινίδης – βουλευτής Πέλλας, Χρήστος Χατζησάββας – βουλευτής Κιλκίς, Ελευθέριος Συναδινός – ευρωβουλευτής και τα Μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου Αρτέμης Ματθαιόπουλος, Νίκος Χρυσομάλλης και Μιχάλης Τσακίρης. 










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου