ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ Ο «ΣΟΦΟΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝ»! ΣΟΡΟΣ: Ο ΤΡΑΜΠ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ!



Μύδρους και ανοιχτές απειλές κατά του νέου προέδρου των ΗΠΑ, εξαπέλυσε ο σύγχρονος «Σοφός της Σιών», αρχιτοκογλύφος Τζορτζ Σόρος, από το Νταβός της Ελβετίας, όπου διεξάγεται το «οικονομικό φόρουμ» (σύναξη των διεθνών τοκογλύφων)…

Κατ’ αρχάς, ο «Σοφός» προέβλεψε ότι η θητεία του Τραμπ θα είναι… διχαστική για τις ΗΠΑ, «γιατί αντιμάχεται όσους διαφωνούν μαζί του» – εννοώντας ότι μέχρι τώρα δεν παίρνει χαμπάρι από τις «συμβουλές» που του δίνουν οι διάφοροι Σόρος και τα τσιράκια τους, αλλά κάνει τα δικά του.

Στην συνέχεια, τον χαρακτήρισε «απατεώνα» και «εν δυνάμει δικτάτορα» και προεξόφλησε ότι θα αποτύχει – υπονοώντας ότι ο ίδιος και οι υπόλοιποι του συναφιού του, θα φροντίσουν με τα μέσα που διαθέτουν να αποτύχει!

Τέλος, ανακήρυξε τον νέο πρόεδρο εχθρό της «ανοιχτής κοινωνίας» (καλλιτεχνικό ψευδώνυμο της κακόφημης Νέας Τάξης Πραγμάτων…): «Είναι υπέρ αυτής της άλλης μορφής διακυβέρνησης, που είναι το αντίθετο της ανοιχτής κοινωνίας. Είναι πιο κοντά σε μια δικτατορία…».

Δεν μπορούμε βεβαίως να προβλέψουμε πως θα εξελιχθεί ο Τραμπ, αλλά τα πρώτα δείγματα γραφής του είναι παραπάνω από θετικά. Και η εναντίον του επίθεση από τον Σόρος, δείχνει ότι –επιτέλους!- οι διεθνείς τύραννοι βρήκαν τον… μάστορά τους και μάλιστα, μέσα στην έδρα τους!

Αντίοχος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου