ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Ρατσισμός κατά των Ελλήνων από τον Μουζάλα: Στους λαθρομετανάστες δίνουμε περισσότερα από ότι στους Έλληνες





Εξόχως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής (Λαθρομετανάστευσης) Μουζάλας, στο news247.gr.

Δύο είναι τα αποκαλυπτικά σημεία της συνέντευξης:

1ον) Ότι το 70% των εξ’ Ανατολών, Αφρικής και Αμερικής ακόμα, απρόσκλητων που… προτιμούν την Ελλάδα είναι άνδρες μόνοι (χωρίς οικογένεια) και δεν προέρχονται από εμπόλεμες χώρες, δηλαδή δεν είναι «πρόσφυγες», αλλά λαθρομετανάστες: «Επιπλέον, δεν έχουν πια χρήματα και κυρίως άλλαξε η σύσταση του πληθυσμού. 

Ενώ το 2015 είχαμε πρόσφυγες σε ένα ποσοστό της τάξης του 70%-80% τώρα το 70% είναι αυτό που κοινωνικά και πολιτικά λέμε παράτυποι μετανάστες και νομικά ορίζεται ως παράνομοι μετανάστες. 

Πρόκειται για νέους άνδρες, μόνους, που ψάχνουν να φύγουν στην Ευρώπη και όχι για οικογένειες με παιδιά, που σημαίνει ότι πλέον προκύπτουν και προβλήματα παραβατικότητας».

2ον) Ότι οι απρόσκλητοι που διαμένουν στα hotspots έχουν πολύ περισσότερες παροχές από πολλές ελληνικές οικογένειες: 

«Έχουμε αρχίσει να διοργανώνουμε πολιτιστικές εκδηλώσεις και να δίνουμε μερικώς μετρητά. Οι άνθρωποι έχουν τρεις φορές την ημέρα φαγητό, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, δευτεροβάθμια περίθαλψη, έχουν wi-fi σε όλα τα στρατόπεδα, έχουν θέρμανση. Για όνομα του θεού. Πολλά από αυτά που σας λέω δεν τα έχουν ελληνικές οικογένειες».


Τα συμπεράσματα δικά σας!

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ «ΦΟΙΤΟΥΝ» ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΛΑΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ; ΤΥΧΑΙΟ; 
ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!


Πάλι… δύσκολα θα βάλουμε σήμερα στους κάθε λογής «συμπαραστάτες», «αλληλέγγυους» και… πρωτοπόρους της ετσιθελικής (και χωρίς την γονική συναίνεση – των Ελλήνων γονέων) «φοίτησης» (σε ποια γλώσσα, κοινά κατανοητή από «εκπαιδευτές» και «εκπαιδευόμενους» είπαμε ότι γίνεται συντρόφια;) των «εμβολιασμένων προσφυγόπουλων»!

Όπως παρατηρούμε, η «φοίτηση» των «εμβολιασμένων», αφορά μόνο σχολεία λαϊκών περιοχών! Κερατσίνι, Πέραμα, Ν. Φιλαδέλφεια, Σεπόλια και πάει λέγοντας…

Γιατί άραγε δεν τα στέλνουν και στα σχολεία των… ευγενών προαστείων; Του Ψυχικού, της Γλυφάδας, της Κηφισιάς, έστω και του Χολαργού – που έχει κι… επαναστάτη δήμαρχο, που βάνει στις παρελάσεις τον ύμνο του ΕΑΜ;

Τυχαίο; Δε νομίζω!


Αλήθεια, τι λένε επ’ αυτού τα αφοσιωμένα στους… ταξικούς αγώνες συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ, των Λαφαζανίστας, της ΑΝΤΑΡCIA (και CIA…), καθώς και το υπουργεί (Α) Παιδείας;

Και κάτι άλλο… Εδώ και τώρα δεσμεύομαι δημοσίως: αν δω έστω και ένα «εμβολιασμένο προσφυγόπουλο» στο ίδιο σχολείο με τα τσιπρόπαιδα, τα καμμενόπαιδα, τα μητσοτακόπαιδα, τα κουτσουμπόπαιδα, κ.τ.λ., θα γίνω κι εγώ… υπερ-σούπερ-ντούπερ «συμπαραστάτης» και «αλληλέγγυος»! Πάει, συντρόφια;


Αντίοχος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου