ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Πανικόβλητος ο Σόρος από την παγκόσμια επέλαση των Εθνικιστών: Καλεί σε εγρήγορση πολιτικάντηδες, δημοσιογραφίσκους και λοιπές «δημοκρατικές» δυνάμεις


Ομολογουμένως ο διεθνής ιουδαίος πλουτοκράτης George Soros δεν μπορεί να θεωρεί ότι το 2016 ήταν μία ιδιαιτέρως επιτυχημένη χρονιά για αυτόν και τους σκοπούς του, μάλλον το αντίθετο.

Τις ανησυχίες του αυτές κατέγραψε, λοιπόν, με άρθρο στην πληρωμένη ιστοσελίδα της παγκοσμιοποίησης, Project Syndicate, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για την επέλαση των Εθνικιστών σε ολόκληρη την Ευρώπη, τις συνεχείς προσωπικές του ήττες από τον πρόεδρο της Ρωσίας, Πούτιν, και την εκλογή Τράμπ.

Στο άρθρο του αφότου ασκεί εμμέσως την αυτοκριτική του, αναφερόμενος γενικά και αόριστα στους «φονταμενταλιστές των αγορών», αναφερέται στην Εθνικιστική Αναγέννηση και ειδικότερα στο Brexit, στην εκλογή Τράμπ και στην κατάρρευση του Ρέντσι μετά το ιταλικό δημοψήφισμα.

Όπως αναφέρει, τον ανησυχεί «η μοίρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που είναι σε κίνδυνο να έλθει κάτω από την επιρροή του ρώσου προέδρου Πούτιν». Εκεί εξυφαίνει ένα σύντομο ιστορικό της διαμάχης μεταξύ του ίδιου και του Πούτιν, αναφερόμενος στις «χρωματιστές επαναστάσεις» που ο ίδιος βοήθησε ή έστησε σε Γεωργία, Ουκρανία και αλλού και φτάνει μέχρι την οριστική ήττα του με την ουσιαστική απαξίωση των χρηματοδοτούμενων ΜΚΟ και τις επακόλουθες αποκαλύψεις για την δράση της Χίλαρι Κλίντον, που οδήγησαν στην εκλογή Τράμπ.

Στην συνέχεια καλεί τα λαμόγια ολόκληρου του κόσμου να ενωθούν γιατί η «δημοκρατία βρίσκεται σε κίνδυνο», μιλώντας ονομαστικά για «όσους πιστεύουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση», δηλαδή εργολάβους δημοσίων έργων, απατεώνες, πολιτικάντηδες και απλούς ανόητους, και για την «τέταρτη εξουσία», δηλαδή τους δημοσιογράφους. Όπως σημειώνει τα πρώτα μέτωπα αυτού του αγώνα για την πλουτοκρατία και την παγκοσμιοποίηση είναι στην Ολλανδία, την Γερμανία και την Ιταλία.

Ας μετράει ο Soros και ένα μέτωπο στην Ελλάδα, αφού όλες οι δημοσκοπήσεις (είμαστε σίγουροι ότι βρίσκονται στο γραφείο του) δείχνουν την εκρηκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής, του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, που θα φροντίσει να ανακτηθεί η Εθνική Ανεξαρτησία της χώρας από τα κοράκια των αγορών και τις κότες των ΜΚΟ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο «δίκτυο» της εν λόγω χρηματοδοτούμενης από τον Soros, τον Bill Gates και τα Αραβικά Εμιράτα ιστοσελίδας βρίσκονται:

α) Η Εφημερίδα «Ναυτεμπορική»

β) Οι εφημερίδες του ΔΟΛ «Νέα» και «Βήμα»

γ) Η ιστοσελίδα Protagon που έστησε πριν κάποια χρόνια ο Θεοδωράκης από το «Ποτάμι»

Κώστας Αλεξανδράκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου