ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Εξοργιστικό θράσος με ασύλληπτη έπαρση από Τζέφρυ και Φώφη



Με μια κοινή δήλωση, πλούσια σε πρασινορουφιάνικη αρλουμπολογία «δημοκρατικού» αέρα και με τους γνωστούς αναμασημένους αποβλακωτικούς όρους, ο γόνος του Ανδρέα Παπανδρέου και της Μαργαρίτας Τσάντ και η κορούλα του μακαρίτη πρασινοφρουρού Γενηματά, Φωφώ, μας έστειλαν στα πρόθυρα του φρενοκομείου, παίζοντας με τα νεύρα μας και την υπομονή μας.

Με τέτοιους όρους εξαπατούσαν και αποβλάκωναν τους ‘Έλληνες και οι πατεράδες τους, με μοναδικό σκοπό την εξασφάλιση της επανεκλογής τους και με αποτέλεσμα την ηθική και οικονομική εξαθλίωση του ευκολόπιστου λαού και την υποδούλωση του έθνους στους τοκογλύφους του «περιούσιου» λαού. 

Ιδού μερικά «μαργαριτάρια», (με δικά μου σχόλια και υπογραμμίσεις) από την κοινή δήλωση των τέκνων που ενώθηκαν, για να μας «σώσουν» από τα δεινά, που μας φόρτωσε το σκυλολόϊ τους και οι δήθεν εθνικόφρονες παπατζήδες της άλλης πολιτικής συνομοταξίας των επιγόνων του «εθνάρχη».

Ανακάλυψαν λοιπόν ξαφνικά τα τέκνα ότι: «Επιτέλους», παράγινε δηλαδή το κακό και τα παιδιά… το κατάλαβαν και… βγήκαν από τα ρούχα τους! «Προοπτική»(!) εξόδου και όχι άμεση έξοδο. Δηλαδή ζήσε Μάη μου να φάς τριφύλλι! Στα χνάρια του Σημίτη, με τις «προοπτικές» και τα «οράματα». Φιλοδοξούν οι «νιόπαντροι» να δημιουργήσουν μια «συμπαγή» μέσα στην πολυμορφία της και ισχυρή κεντροαριστερά! Δηλαδή, ένα συνοθύλευμα πολιτικών απορριμάτων, ετερόκλητων και γνωστών για τα μέχρι σήμερα επαναλαμβανόμενα «κατορθώματα» τους.

Αυτή λοιπόν η «κεντροαριστερά» αγέλη, κατά τον αμερικανό πράκτορα και την πράσινη αρχηγό, «…μπορεί να ωθήσει προς τις αναγκαίες προοδευτικές και δημοκρατικές αλλαγές, που έχει ανάγκη η χώρα». Τι εννοούν τώρα «πρόοδο» και τι «δημοκρατικές αλλαγές», ούτε αυτοί γνωρίζουν, ούτε εγώ καταλαβαίνω.

Εκείνο που καταλαβαίνω εγώ, είναι ότι η Ελλάς- και όχι η χώρα που πιπιλίζουν οι γραικύλοι- έχει ανάγκη από το πολιτικό τέλος το δικό τους και των άλλων κηφήνων του σιναφιού τους, που μας πολυβολούν εδώ και σαράντα χρόνια με «πρόοδο», «δημοκρατία», «αλλαγές», «προοπτικές» και «ανακάμψεις» με αποτέλεσμα, να βρισκόμαστε ακόμη σε στάση επικύψεως και μάλιστα… ξεβράκωτοι! 

Τέλος, αυτά τα δύο καραγκιοζάκια εκφράζουν τη… βούληση τους «… για την ανασύνταξη και ενότητα της δημοκρατικής παράταξης… του δημοκρατικού σοσιαλισμού, της μεταρυθμιστικής αριστεράς, της οικολογίας και του πολιτικού φιλελευθερισμού».

Τέλος πάντων, καλά η Φωφώ… «εάσον αυτόν χαίρειν». Αυτό το θρασίμι όμως ο Παπανδρέου, αντί να τρέχει ακόμη να κρυφτεί, για το κακό που μας έκανε, κυκλοφορεί ελεύθερος και ανενόχλητος, πιστεύοντας, ότι θα τον προστατεύσουν, μέχρι να σκοτώσει τα αφεντικά του. Όχι γιε της Τσάντ, μη τρέφεις τέτοιες αυταπάτες και μη κοιμάσαι ήσυχος. Βουλευτική ασυλία, λόγω κουτοχορτοφάγων ψηφοδοτών, μπορεί να αποκτήσεις, όπως επιδιώκεις.

Οι Έλληνες όμως Πατριώτες δεν δίνουν ασυλία, ούτε μοιράζουν συγχωροχάρτια. Θα πληρώσεις για τα εγκλήματα σου, κατά του λαού και του έθνους μας με πολύ βαρύτερους τόκους από αυτούς που μας υποχρέωσες να πληρώνουμε στα αφεντικά σου.

Μιχάλης Αρβανίτης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου