ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Νέα επίθεση κρανοφόρων αριστεριστών κατά Ελλήνων γονέων σε Δημοτικό Σχολείο στο Κερατσίνι - ΒΙΝΤΕΟ


Όσο αυξάνονται οι αντιδράσεις των γονέων τόσο δυναμώνουν οι επιθέσεις των παρακρατικών

Αυτή την φορά κατά την διάρκεια της συνέλευσης γονέων και κηδεμόνων στο 5ο δημοτικό σχολείο στο Κερατσίνι ομάδες κρανοφόρων αριστεριστών και αλληλέγγυων μετέβησαν στον χώρο για να τρομοκρα,τήσουν τους γονείς που αντιδρούν στην φοίτηση των αλλοδαπών και αγωνιούν για το μέλλον των παιδιών τους.

Οι Έλληνες γονείς απώθησαν μόνοι τους επιτιθέμενους αριστεριστές ενώ η αστυνομία δεν έκανε τίποτα απολύτως παρόλο που το περιστατικό συνέβη μπροστά στις κάμερες των δημοσιογράφων.

Βέβαια στην περίπτωση αυτή, όπου οργανωμένες ομάδες παρακρατικών επιτέθηκαν σε γονείς ελληνόπουλων δεν υπήρξε καμία καταδίκη του περιστατικού από κανέναν!

Επιπλέον όταν οι γονείς στο Πέραμα προσκάλεσαν την Χρυσή Αυγή, τέτοιες ομάδες αριστεριστών προκάλεσαν παρόμοια επεισόδια και μάλιστα τα ΜΜΕ όχι μόνο τους βάφτισαν «δασκάλους» αλλά τους συνεχάρησαν δημόσια για την επίθεση που έκαναν κατά εκλεγμένων εκπροσώπων του Ελληνικού Λαού. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 21/01 το απόγευμα στα ρεπορτάζ των ΜΜΕ οι επιτιθέμενοι αριστεριστές χαρακτηρίστηκαν «μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων» και την επόμενη μέρα το μεσημέρι χαρακτηρίστηκαν «γονείς που θέλουν τα προσφυγόπουλα».

Ακολουθούν φωτογραφίες των κρανοφόρων «γονέων»…





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου