ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ: ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΚΕΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ! ΒΙΝΤΕΟ






Μετά την χθεσινή και καθόλα νόμιμη παρουσία της Χρυσής Αυγής στο σχολείο του Νέου Ικονίου Περάματος (μετά από πρόσκληση), οι γονείς του σχολείου που αγωνιούν για το μέλλον των παιδιών τους κατέκλυσαν την αίθουσα της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου για να εκφράσουν τους προβληματισμούς και την απόφαση που πήραν.


Οι γονείς του σχολείου κατά τις τοποθετήσεις τους επέμειναν στην απόφαση τους, για την μην φοίτηση των παιδιών των λαθρομεταναστών, η οποία εγκρίθηκε ομόφωνα με 86 υπέρ και 0 κατά και την εξέφρασαν δημόσια μπροστά στον δήμαρχο Περάματος.

Παράλληλα, στήριξαν δημόσια την χθεσινή παρουσία της Χρυσής Αυγής στο συγκεκριμένο σχολείο και τόνισαν πως ήταν η μόνη πολιτική δύναμη ενδιαφέρθηκε για το ζήτημα τους.

Μπροστά στο άκουσμα των δηλώσεων των γονέων Αριστεριστές, ΚΚέδες και μέλη του ΠΑΜΕ με την ανοχή του δημάρχου Περάματος κινήθηκαν απειλητικά εναντίον τους με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση.







Οι Έλληνες γονείς τους απώθησαν ενώ η Αστυνομία δεν έκανε το παραμικρό για να αποτρέψει την επίθεση των κομματόσκυλων, που σημειωτέον δεν έχουν καμία σχέση με το σχολείο όπου θα φοιτήσουν τα παιδιά των λαθρομεταναστών.


Στην συνέχεια καταφέρθηκαν εναντίον του δημάρχου Περάματος Λαγουδάκη που χωρίς απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και χωρίς καμία ενημέρωση προς τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων αποφάσισε να φοιτήσουν στο σχολείων των παιδιών τους, οι αλλοδαποί μαθητές.

Ο Αγώνας των Ελλήνων γονέων για το μέλλον των παιδιών τους συνεχίζεται και όπως δήλωσαν θα προχωρήσουν σε νέες κινητοποιήσεις από αύριο το πρωί.



«ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ» η συμπεριφορά της Τατιάνας Στεφανίδου για την Χρυσή Αυγή και το περιστατικό στο σχολείο του Περάματος! 

EΞΑΛΛΟΙ οι τηλεθεατές! (ΒΙΝΤΕΟ)




tatiana0

«Μαζι με τον σύζυγο μου θέλουμε να σας καταγγείλουμε την απίστευτη συμπεριφορά και θράσος της Tατιανας Στεφανιδου στην σημερινή εκπομπή της όσον αφορά την Χρυσή Αυγή. Είτε υποστηρίζει είτε όχι την όποια προσπάθεια πατριωτών, ο τρόπος της ήταν έκφραση απόλυτου φασισμού!




Δηλαδή, δεν έχει ο γονιός το δικαίωμα να ενημερωθεί και να αντιδράσει όταν πρόκειται τα παιδακια τους να μοιράζονται τα θρανια τους και τις αίθουσες με τα προσφυγοπουλα με ότι συνεπάγεται με αυτό…ειτε το δουμε από άποψη υγειας, άσε το ηθικό και πατριωτικό μας δικαίωμα που απειλείται.

Σήμερα είναι προγραμματισμένα για να πηγαίνουν απογεύματα…μεθαύριο πως θα ενταχθούν? Σαν πολυπολιτισμικο κατόρθωμα των Συριζαιων?

Ευχαριστώ που μας δώσατε την 

ευκαιρία να εκφραστούμε»

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ – ΓΟΝΕΙΣ



Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟΥ...!!!

Η αστυνομία αναζητά την Τατιάνα Στεφανίδου προκειμένου να τη συλλάβει, μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση...
που κατέθεσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός, σε βάρος της παρουσιάστριας.

Η μήνυση αφορά στη χθεσινή εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, με τον κ. Λαγό να υποστηρίζει πως τον κατηγόρησε ότι έριχνε γροθιές...

ενώ στο βίντεο φαίνεται να μπαίνει στο σχολείο του Περάματος αλλά να μην ρίχνει γροθιές και άλλα παρόμοια...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου