ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Οι κλεφτο-Πασόκοι αναζητούν πρόθυμους βουλευτές για να αυξήσουν την κοινοβουλευτική τους ομάδα - Δεν μπορούν να χωνέψουν ότι είναι κάτω από τη Χρυσή Αυγή

Οι κλεφτο-Πασόκοι αναζητούν πρόθυμους βουλευτές για να αυξήσουν την κοινοβουλευτική τους ομάδα - Δεν μπορούν να χωνέψουν ότι είναι κάτω από τη Χρυσή Αυγή


Μαθημένο το ΠΑΣΟΚ στις πολιτικές (και όχι μόνον) απατεωνιές, φαίνεται ότι σκαρφίζεται διάφορες ατιμίες για να ξεφύγει, έστω και φαινομενικά, από την δυσχερή πολιτικά θέση στην οποία εδώ και χρόνια βρίσκεται.

Ένα ενδιαφέρον σχόλιο της εφημερίδας “Παραπολιτικά” υπό τον τίτλο «ψάχνουν τον τρίτο» λέει τα εξής: «Τη δεξαμενή των ανεξάρτητων βουλευτών μαθαίνω ότι “γλυκοκοιτάζει” η Δημοκρατική Συμπαράταξη. 

Όπως έλεγε προ ημερών στη Βουλή ο βουλευτής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, αν η Κοινοβουλευτική Ομάδα εντάξει τρεις βουλευτές στο δυναμικό της, θα ξεπεράσει τη Χρυσή Αυγή και θα καταστεί Τρίτη κοινοβουλευτική δύναμη. 

Οι πρώτες γέφυρες φαίνεται πως αφορούν στην επιστροφή του Λεωνίδα Γρηγοράκου λόγω και της δύναμης που αυτός διατηρεί στη δύσκολη Λακωνία. Δεύτερη μπορεί να είναι η Κατερίνα Μάρκου. Τρίτος ποιος;».

Ένα κόμμα το οποίο έχει φροντίσει να κλίνει σ΄ όλες τις πτώσεις τις λέξεις κλέφτης, μίζα και διαφθορά, αναμφίβολα δεν θα είχε κανέναν ηθικό και πολιτικό ενδοιασμό να χρησιμοποιήσει μεθόδους «μετεγγραφών» για να ξεπεράσει «στα χαρτιά» τον αριθμό βουλευτών που διαθέτει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, γιατί εκλογικά ο Ελληνικός Λαός έδωσε σαφή συσχετισμό υπέρ του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, κατατάσσοντας το ξανά Τρίτη Κοινοβουλευτική Δύναμη.

Τα ίδια βρόμικα κόλπα χρησιμοποίησε και το μόρφωμα της Λαϊκής Ενότητας τον Αύγουστο του 2015, όταν διαλύθηκε η Βουλή και προκηρύχθηκαν εκλογές. 

Τότε ο Λαφαζάνης και η παρέα του χρησιμοποίησαν κάποια νομικά τερτίπια για να λάβουν αυτοί και όχι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης ως Τρίτο Κόμμα του Κοινοβουλίου. Βεβαίως, στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 το αριστερίστικο αυτό μόρφωμα έμεινε εκτός Κοινοβουλίου.

Ας τα βλέπουν αυτά (και) στο ΠΑΣΟΚ, καθώς στις επόμενες εκλογές όχι μόνο θα ξαναδούν την πλάτη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αλλά και με μεγαλύτερη εκλογική διαφορά ανάμεσα τους. 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου