ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Θα σας πλημμυρίσουμε με λαθρομετανάστες - Θα πάθετε μεγάλη ζημιά!

«Λύσσαξαν» 
και απειλούν οι τουρκαλάδες 

Αμόκ έπιασε τους τούρκους μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου να αξιώσει από την Κομισιόν να παύσουν, έστω και προσωρινά, τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις της Τουρκίας.

Πέρα από τις δηλώσεις των πρακτόρων του στο Ευρωκοινοβούλιο, που συνιστούσαν προσοχή στους Ευρωβουλευτές όταν μιλάνε για τον Ερντογάν, ήρθε και η σχετική δήλωση του τούρκου πρωθυπουργού, η οποία συνιστά ευθεία απειλή κατά της Ευρώπης.

Συγκεκριμένα, ο Γιλντιρίμ είπε: 

«Είμαστε ένας από τους παράγοντες που προστατεύουν την Ευρώπη. Αν οι πρόσφυγες διασχίσουν τα σύνορά μας, θα πλημμυρίσουν και θα κατακλύσουν την Ευρώπη και η Τουρκία αποτρέπει αυτό να συμβεί... Δέχομαι ότι η διακοπή των σχέσεων με την Ευρώπη θα βλάψει την Τουρκία, αλλά η ζημιά θα είναι πενταπλάσια έως και εξαπλάσια για την Ευρώπη»


Τα ίδια είπε και ο Ερντογάν μιλώντας σε γυναικείες οργανώσεις. Επί λέξει ανέφερε: «Τρία εκατομμύρια πρόσφυγες εμείς τους δίνουμε τροφή. 

Τι θα συμβεί αν ανοίξει τις πύλες η Τουρκία; Αν προχωρήσετε ακόμα περισσότερο με τις αποφάσεις σας, οι συνοριακές πύλες θα ανοίξουν. Εμείς δεν σηκώνουμε απειλές»

Η απειλή είναι άμεση και ευθεία και εδράζεται στο γεγονός ότι στην Ελλάδα υπάρχουν οι πολιτικάντηδες των «ανοιχτών συνόρων», Τσίπρας και Μητσοτάκης, αλλιώς το κλείσιμο των συνόρων και η άμεση επαναπροώθηση των λαθρομεταναστών στη χώρα προέλευσής τους, όπως ορίζει το Διεθνές Δίκαιο, θα έκαναν τους τούρκους να ξεχάσουν αυτούς τους εκβιασμούς.

Πάντως, χρειάστηκαν τόσα χρόνια συζητήσεων και παλινωδιών ώστε η Ευρώπη να καταλήξει στο σωστό συμπέρασμα – απόφαση, που ήταν η θέση της Χρυσής Αυγής από την πρώτη στιγμή.

Ας γλιτώσουν τις εκατόμβες των νεκρών από τα τρομοκρατικά χτυπήματα, που υπονοεί ο τούρκος πρωθυπουργός και ο Ερντογάν, αντιλαμβανόμενοι γρηγορότερα ότι ο μόνος τρόπος διαπραγμάτευσης με την Τουρκία είναι η διαπραγμάτευση της ισχύος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου