ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Αποκάλυψη Bild: Η Ελλάδα αναμένει και τέταρτο Μνημόνιο!


Το ότι οι πιθανότητες για ένα ακόμα Μνημόνιο (τέταρτο στη σειρά) ολοένα και αυξάνονται, φαίνεται και από το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας "Bild", η οποία ενόψει της συζήτησης για το χρέος προμηνύει ότι ένα τέταρτο Μνημόνιο βρίσκεται προ των πυλών.

Κάνοντας λόγο για "επιστροφή της κρίσης", η Bild γράφει χαρακτηριστικά στη συνέχεια ότι "Σχεδόν ενάμιση χρόνος έχει περάσει από τότε που η Ελλάδα έλαβε ένα τρίτο πακέτο διάσωσης, άνω των 86 δισ. ευρώ. Δεν θα είναι, όμως, το τελευταίο: Πολιτικοί στην Αθήνα και στο Βερολίνο περιμένουν ήδη ένα τέταρτο πακέτο!"

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως η εφημερίδα και στο πρόσφατο παρελθόν έχει αναφερθεί με έμφαση στο ενδεχόμενο ενός τέταρτου Μνημονίου. Συγκεκριμένα, σε παλαιότερο δημοσίευμά της η Bild, περί τα τέλη Οκτωβρίου του 2016, έκανε τη συγκεκριμένη νύξη, υποστηρίζοντας την άποψη και με δηλώσεις Γερμανών πολιτικών.

Η λογική της κινούμενης άμμου, για την οποία τόσες φορές έχουμε αναφερθεί στο παρελθόν, ισχύει στις περιπτώσεις των συνεχόμενων Μνημονίων. Όσο περισσότερο κινείσαι μέσα σε αυτά τόσο περισσότερο βουλιάζεις…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου