ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΩΣΗ… ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ!


Είναι σίγουρο πως το αίμα των Ηρώων μας, του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη, ζητάει δικαίωση. Αλλά, ζητάει και ΕΚΔΙΚΗΣΗ!

Το σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να υπάρξει τέτοια όσο κυβερνά την Ελλάδα μας η μεταπολιτευτική σαπίλα, σε οποιαδήποτε μορφή, ψοφοδεξιά ή αριστερή. Δεν τους ψάχνουν τους δράστες, διότι τους γνωρίζουν πολύ καλά! Και τους γνωρίζουν πολύ καλά, γιατί αυτοί τους έστειλαν να σκοτώσουν!

Βέβαια, τροχός είναι και γυρίζει. Ποιος περίμενε πριν από μερικά χρόνια το ΠΑΣΟΚ του 45% να φτάσει στο 5%; Ή ποιος περίμενε ένα κόμμα που κάθε φορά αγκομαχούσε να μπει στη βουλή, να είναι σήμερα στην κυβέρνηση της χώρας;

Ζούμε σε περίοδο μεγάλων και γρήγορων αλλαγών. Όλα γίνονται πλέον σε τούτη τη γωνιά του πλανήτη. Κι όπως όλα δείχνουν, σε λίγα χρόνια θα υπάρξει στην Ελλάδα Εθνικό Κράτος!

Τότε, λοιπόν, θα επαναφερθεί άμεσα η θανατική ποινή, οι φονιάδες των δύο παλικαριών θα έχουν μια δίκαιη δίκη (δύο- τριών ημερών το πολύ…) και θα κρεμαστούν από τον στύλο που είναι δίπλα ακριβώς από το σημείο που σκόρπισαν τον θάνατο! Τα δε κουφάρια τους, θα μείνουν εκεί μέχρι που να σαπίσουν!

Μετά, θα ακολουθήσουν οι ηθικοί αυτουργοί… 

Ας μην κοιμούνται ήσυχοι, λοιπόν, οι φυσικοί και οι ηθικοί αυτουργοί, αλλά κι όσοι ασελγούν ποικιλοτρόπως στην μνήμη τους, γιατί δε θα γλιτώσει κανείς από την Εθνική Νέμεση!

Και τότε και μόνον τότε, θα αγαλλιάσουν επιτέλους οι ψυχές των Ηρώων μας!

Αντίοχος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου