ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Ο ΤΡΑΜΠ ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Πεθαίνω στα γέλια με τις αναλύσεις που διαβάζω στο γιατί νίκησε ο Τράμπ. Άπαντες ακολουθητές της Παγκοσμιοποίησης χωρίς ίχνος πολιτικής σκέψης λένε: «δεν ψήφισαν αυτόν. Αυτός καρπώθηκε την ψήφο του λαού ως αντίποινα στην πολιτική του Ομπάμα».

Λες και όλοι σκέφτονται και ψηφίζουν σαν τους Έλληνες ψηφοφόρους. Αντιδρούμε στον Σαμαρά και ψηφίζουμε αυτόν που μας τάζει, τον Τσίπρα, δεν μας τα δίνει, ψηφίζουμε τον Μητσοτάκη κολλημένοι σε ένα σπιράλ θανάτου με μνημόνια, μέχρι να μας βγει η ψυχή!

Λοιπόν αριστερούληδες της συμφοράς.Αλλάξτε τροπάρι.

Οι Αμερικανοί ψήφισαν τον Τράμπ για αυτά που έλεγε. 

Ψήφισαν το πρόγραμμα του. Λέξη προς λέξη.

Κυρίως τα μέτρα που πρότεινε για την λαθρομετανάστευση, τις ΜΚΟ, τους αλληλέγγυους.

Παρεπιπτόντως, μέσες άκρες είπε τα ίδια με το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής. Το οξύμωρο εδώ είναι πως την Χρυσή Αυγή την δίωξαν και την φυλάκισαν και την είπαν Ναζί, ενώ στον Τράμπ πλέον, θα πρέπει άπαντες οι διώκτες της Χρυσής Αυγής, να στρώνουν κόκκινο χαλί και να τον υποδέχονται με χαρά. Είτε κλαίνε είτε χαίρονται πραγματικά μέσα τους.

Αν με ρωτάτε αν θα υλοποιήσει το πρόγραμμα που εξήγγειλε; Δύσκολα θα σας πω. Κρατώ μικρό καλάθι… Ε, δεν είναι και ο Μιχαλολιάκος ο Τράμπ…

Για την ώρα δεν φαίνεται να κάνει πίσω. Και δεν έχει ανάγκη να κάνει πίσω. Λεφτά έχει, δόξα έχει. Κερδισμένος σε όλα είναι. Νομίζω θα υλοποιήσει όσα είπε ή όσα τον αφήσουν να υλοποιήσει, (όποιος αντιδρά στο βαθύ κράτος πάει σαν τον Κένεντυ). 

Γενικά θα έχει πολύ ενδιαφέρον όλο το επόμενο διάστημα.

Τι άλλαξε στην Ελλάδα; Ακόμη τίποτε σε σημαντικό βαθμό. Θα αλλάξει η σκέψη κάποιων στην Ελλάδα μόλις το ένα κράτος μετά το άλλο από εδώ και πέρα, θα υιοθετεί το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής. 

Και έτσι θα φαίνεται κάθε μέρα και περισσότερο, ποιοι ήταν οι Ναζί και ποιοι οι χαζοί.. Δυστυχώς στην Ελλάδα το θαύμα ακούγεται και φαίνεται τρεις μέρες μετά… ΠΑΝΤΑ!

Και κάτι ακόμη για εμάς σαν Λαό.

«Αν λαχταράς τη λευτεριά σε ξένους μην ελπίζεις, παρ’ την ο ίδιος αν μπορείς αλλιώς δεν την αξίζεις» έλεγε ο Νίκος Καζαντζάκης και είχε απόλυτο δίκιο…

Θοδωρής Τσέλας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου