ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Νέα επίδειξη σοβιετοδουλείας από το γραφικό ΚΚ€


Επανήλθαν δριμύτεροι στην συστηματική διαστρέβλωση της Ιστορίας οι εγχώριοι απολογητές του σοβιετικού ιμπεριαλισμού. 

Λίγες μόλις ημέρες μετά τις αθλιότητες που έγραψαν στην μόνιμη στήλη παραχάραξης της ιστορικής αλήθειας με τίτλο «Σαν σήμερα», για την εξέγερση του Ουγγρικού Λαού τον Οκτώβριο του 1956 εναντίον της Σοβιετικής κατοχής και των ντόπιων συνεργατών της, η κομματική φυλλάδα του Καπιταλιστικού Κόμματος Ελλάδας επανήλθε στο συγκεκριμένο ζήτημα γράφοντας στην ίδια στήλη στις 4 Νοεμβρίου τα εξής: «1956: Οι δυνάμεις της ουγγρικής Επαναστατικής Κυβέρνησης και τα σοβιετικά στρατεύματα συντρίβουν την αντεπανάσταση στην Ουγγαρία».

Η επιστήμη, η σοβαρότητα, το φιλότιμο και η εντιμότητα, όχι απλώς σηκώνουν τα χέρια ψηλά, αλλά αηδιάζουν και κάνουν εμετό με την τόσο απροκάλυπτη ξενοδουλεία και ταύτιση με την Σοβιετική Ένωση, που επιχειρούν τα κακόμοιρα ορφανά του Στάλιν και του Γκορμπατσώφ (τώρα τον βρίζουν, αλλά κάποτε τον έγλειφαν και του φερόντουσαν όπως οι εκπαιδευμένοι σκύλοι). 

Ούτε λίγο ούτε πολύ, τα «φυτά» του ΚΚΕ ορίζουν ως «ουγγρική επαναστατική κυβέρνηση» τα εγχώρια ανδρείκελα της Μόσχας, τα οποία είχαν τόσο «ευρεία» λαϊκή απήχηση ώστε φώναξαν τα ξένα (!) σοβιετικά στρατεύματα για να καταστείλουν την εξέγερση του ουγγρικού λαού.

Αντί, δηλαδή, την «αντεπανάσταση» να την συντρίψει ο Λαός, την αιματοκύλισαν τα σοβιετικά τανκ… Και εντάξει, εκεί στην φυλλάδα του Περισσού ίσως να θεωρούν ότι απευθύνονται σε ηλίθιους και λοβοτομημένους. Δεν σκέφτονται, όμως, ότι αυτά τα διαβάζουν και άλλοι άνθρωποι;

Εκτός και αν είναι ικανοποιημένοι που ζώντας στο παρακμιακό και πεθαμένο μικρόκοσμο τους παραμυθιάζουν τα εναπομείναντα «πρόβατα» που τους απέμειναν, λειτουργώντας με την λογική της στρουθοκαμήλου: κρατώντας το κεφάλι τους στο χώμα νομίζουν ότι είναι αθέατοι απ’ όλους. ΚΚΕ, όπως Κακόψυχοι, Κακομοίρηδες, Ελεεινοί… Πόσο επίκαιρη ακούγεται ξανά η γνωστή ρήση: ««Όταν το δάχτυλο έδειχνε το φεγγάρι ο Κνίτης κοίταγε το δάχτυλο»…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου