ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Ε ΡΕ -ΛΕΕΙ- ΚΑΙ ΝΑ’ ΜΑΣΤΑΝ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»! ΙΔΟΥ ΤΟ ΠΙΟ ΧΛΙΔΑΤΟ HOT SPOT ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ΜΑΣ!

mirsini



Κατέφτασαν ήδη στην Πελοπόννησο και –αρχικά- στην Μυρσίνη Ηλείας –όπως σας είχαμε ενημερώσει από προχθές- τα πρώτα 300 «προσφυγάκια», τα οποία σίγουρα θα… τρίβουν τα μάτια τους και θα… τσιμπιούνται μην τυχόν βλέπουν… όνειρο, με τον χώρο στον οποίο τους εγκαθιστούν οι συριζοψεκασμένοι… κουβαρντάδες (με τα λεφτά του ελληνικού λαού)…


Έτσι, ο χώρος του παραθαλάσσιου πρώην LM Village, στον οποίο θα φιλοξενηθούν «προσωρινά» (ουδέν μονιμότερον του προσωρινού…), διαθέτει δωμάτια υπερ-λούξ, με κλιματισμό (ψύξη-θέρμανση), κουζίνα, τηλεόραση, θυρίδα ασφαλείας, μίνι μπαρ, πισίνες και γενικώς όλα τα… κομφόρ!

Και βέβαια, πρόκειται για την καλύτερη… διαφήμιση προς τα επίδοξα «προσφυγάκια» που έχουν μείνει πίσω στην Τουρκία, τα οποία μόλις θα δουν τι χλιδάτη ζωή προσφέρει στους τυχερούς που πέρασαν απέναντι η τριτομνημονιακή Μπανανία Τσιπροκαμμενιστάν, θα μας έρθουν ακόμα και… κολυμπώντας!

Δείτε τις φωτογραφίες κι αν δεν αναφωνήσετε «ε ρε και να’ μασταν προσφυγάκια», να μας… τρυπήσετε τη μύτη!

lm_533_355
il02
download (3)
  





Αντίοχος


Σε  παραθεριστικό κέντρο που είναι κλειστό εδώ και περίπου 7 χρόνια θα μεταφερθούν μεταφέρουν γύρω στα 500 άτομα, από τον Πειραιά στην Μυρσίνη της Ηλείας. Πρόκειται για το LM Village το οποίο θα γίνει το πρώτο κέντρο φιλοξενίας της Πελοποννήσου.

Σύμφωνα με τον συριακής καταγωγής δήμαρχο Ανδραβίδας - Κυλλήνης Ναμπίλ Ιωσήφ Μοράντ, ο Δήμος αποφάσισε να παραχωρήσει τα 19 κτίρια που του ανήκουν προκειμένου να τους προσφέρει «καταφύγιο». «Θέλουμε να βοηθήσουμε τους πρόσφυγες, πρέπει όμως και η Πολιτεία να φροντίσει για τη σίτιση και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των προσφύγων, καθώς και για τη φύλαξη του κέντρου» ανέφερε ο δήμαρχος.

Όπως γράφει το ilialive.gr, το L.M.Village διαθέτει 38 επιπλωμένα δωμάτια μπανγκαλόους A' κατηγορίας με κλιματισμό, κουζίνα, τηλεόραση, τηλέφωνο, θυρίδα ασφαλείας και μίνι μπαρ. Παράλληλα οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν δύο γήπεδα ποδοσφαίρου, δύο γήπεδα μπάσκετ, δύο γήπεδα τένις και ένα γήπεδο βόλεϊ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου