ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

ΑΠΕΛΠΙ-CΙΑ! ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΨΟΥΝ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΚΑΙ ΛΑΦΑΖΑΝΙΣΤΑΣ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λαφαζάνης-Κουτσούμπας

Εξελίξεις –μέχρι πρότινος απρόσμενες- έχουμε στον χώρο της άκρας αριστεράς, με προσέγγιση των θησαυροφυλάκων του Περισσού με τα νούμερα, τους Λαφαζανίστας. 

Έτσι, επί της υποδοχής στο Σύνταγμα της πορείας κατά της… ανεργίας, από την Πάτρα προς την Αθήνα, που διοργάνωσε ο ανεκδιήγητος κόκκινος δήμαρχος Πάτρας, δεν ήτανε μόνο ο αρχικουκουές Κουτσούμπας και οι επαγγελματίες κομμουνιστές του ΠΑΜΕ. 

Ήταν εκεί και ο αρχηγός Λαφαζάν, μαζί με κάτι εργατοπατέρες της συνδικαλιστικής οργάνωσης του συνονθυλεύματός του, που ανέμιζαν σημαιούλες. 

Ιδού πως παρουσιάζει τη συνύπαρξη κουκουέδων-λαφαζανίστας, 
η… λενινιστική σπίθα (iskra): 

«ΣΥΝΤΑΓΜΑ: ΕΝΩΤΙΚΗ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ ΠΕΖΟΠΟΡΩΝ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ

ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΤΡΑΣ Κ.ΠΕΛΕΤΙΔΗ 

ΔΗΜ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓ. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ…».

Πως και γιατί το… τιμημένο κουκουέ επέτρεψε στα νούμερα να παρευρεθούν σε συγκέντρωσή του, και μάλιστα με τις δικές τους σημαίες;

Είναι προφανές, πως το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα και οι ξένοι προστάτες του, μέσα στην απελπισία τους για την συνεχή άνοδο των ποσοστών της Χρυσής Αυγής –κυρίως λόγω του λεγόμενου «προσφυγικού», αλλά όχι μόνον αυτού- έδωσαν εντολή στους κόκκινους λακέδες τους να τα βρουν με τα νούμερα τους Λαφαζανίστας (και ομοίως λακέδες τους…), μπας και αθροίσουν τα ποσοστούλια τους στις εκλογές και ξεπεράσουν την Χρυσή Αυγή, για να βγουν αυτοί τρίτο κόμμα.

Καλή η προσπάθεια συντρόφια και ντόπιοι – ξένοι προστάτες (ΕΠΟΝίτες που έγιναν βαρόνοι και CIA) μόνο που στην πολιτική δεν ισχύουν οι κανόνες της αριθμητικής. 

Αλλά, ακόμα κι αν ίσχυαν, ούτε αθροιστικά δεν πρόκειται να φτάσουν και να ξεπεράσουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, γιατί αφενός μεν αυτά αυξάνονται μέρα με την ημέρα, αφετέρου δε, ο λαός έχει πάρει χαμπάρι τι… κουμάσια είναι όλα αυτά τα σταλινοειδή και θα τους ρίξει πολύ… μαύρο!

Αντίοχος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου