ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Κοσμοσυρροή και στην Χαλκιδική: Εθνικιστικός άνεμος πνέει στην Μακεδονία! Φωτορεπορτάζ



Με τεράστια επιτυχία και την συμμετοχή πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τα πολιτικά δικαιώματα και η παρουσίαση του νέου βιβλίου του συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη, «Ημερολόγιο Φυλακής» στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Μάμαντος στα Μουδανιά Χαλκιδικής.


Σε συνέχεια της Καβάλας και της Δράμας, εκατοντάδες φίλοι και υποστηρικτές του Κινήματος συγκεντρώθηκαν για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, στην οποία παρευρέθησαν οι ευρωβουλευτές Γ. Επιτήδειος και Ε. Συναδινός, η βουλευτής Χαλκιδικής Σ. Βλάχου και το μέλος του Συντονιστικού Α. Ματθαιόπουλος.



Όπως ανέφεραν όλοι οι ομιλητές, σε μια κρίσιμη στιγμή για την Πατρίδα, το πολιτικό σύστημα πανικόβλητο από την αλματώδη εκλογική απήχηση της Χρυσής Αυγής, συνεχίζει, με κάθε παράνομο τρόπο, να συκοφαντεί και να προσπαθεί να αποκλείσει την τρίτη κοινοβουλευτική δύναμη της χώρας από την επαφή του με τους πολίτες.





«Ο αγώνας μας για πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω συνεχίζεται πιο δυνατός και είμαστε αποφασισμένοι να νικήσουμε», είπε χαρακτηριστικά ο συναγωνιστής Η. Κασιδιάρης.


Είναι πια πασιφανές πως ένας εθνικιστικός άνεμος πνέει στην Μακεδονία, στέλνοντας το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης σε όλη την Ελλάδα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου