ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

ΤΑ ΠΑΘΗ, Η ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.

Με ευλάβεια και κατάνυξη βιώνουμε αυτές τις Άγιες μέρες, τα Πάθη, τη Σταύρωση και σύντομα την Ανάσταση του Κυρίου μας (κι ας μας λοιδωρούν κάποιοι ως άθεους).

Η χρονική συγκυρία αυτών των άγιων ημερών μας φέρνει επίσης κοντά σε άλλο ένα χαρμόσυνο γεγονός, τις επικείμενες αυτοδιοικητικές και ευρωκοινοβουλευτικές εκλογές, την απαρχή, καθώς όλα δείχνουν, της κατάρρευσης ενός σάπιου και κυριολεκτικά σατανικού καθεστώτος.

Ο ελληνικός λαός, βαθιά προσηλωμένος στις αρχές και τις αξίες της Πίστης μας, βιώνει πνευματικά κάθε χρόνο αυτές τις ημέρες την πορεία και τα Άγια Πάθη του Χριστού έως την Ανάσταση.

Ο ελληνικός λαός όμως είναι και ο ίδιος, ως ενιαίο κι αδιαίρετο σύνολο, σκληρά δοκιμαζόμενος επί σειρά ετών από κάθε είδους κακουχίες, βάσανα, καταστροφές, θυσίες, κάθε τι που οποιοδήποτε άλλο Έθνος θα το είχαν λυγίσει κι εξαφανίσει από προσώπου γης.

Η φυλή μας όμως στωικά υπομένει τα βάσανα επί τόσα χρόνια, αναμένοντας με λαχτάρα τη δικαίωσή του, την ευόδωση όλων των αγώνων και θυσιών για μία Πατρίδα όπως την ονειρεύονται γενεές ελλήνων: ελεύθερη κι αξιοκρατική.

Για τον Κύριό μας γνωρίζουμε τους ενόχους της προδοσίας, των Παθών και της Σταύρωσης, ολίγους μοχθηρούς κι άρρωστους με τα προνόμια και την εξουσία τους ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ. Στην περίπτωση του ελληνικού λαού οι εν λόγω Φαρισαίοι είναι πολυπληθέστεροι, ετερόκλητοι και συνάμα διαχρονικοί.

Το Έθνος μας υπέστη, σε μεγαλύτερο βαθμό από κάθε άλλο, την προδοσία του Ιούδα (έναντι τριάντα ή περισσοτέρων αργυρίων) διαχρονικά και ποικιλοτρόπως, ξεκινώντας από την προδοσία του Εφιάλτη και φθάνοντας στο σήμερα με τα προδοτικά κι επαχθή “μνημόνια”.

Η προδοσία στην Πατρίδα μας έχει πολλές μορφές, από την απονενοημένη και επί χρήμασι ενέργεια του Εφιάλτη, στις δοσίλογες κυβερνήσεις των Κωλέττηδων που καταδίκασαν τον Κολοκοτρώνη, στους πολιτικάντηδες τύπου Βενιζέλου που ενέσπειραν τον Εθνικό διχασμό (με τις γνωστές καταστροφικές συνέπειες) για ιδιοτελείς πολιτικούς σκοπούς, στον κουφό εθνάρχη του περιβόητου “η Κύπρος κείται μακράν”, στους αμερικανόδουλους Πάγκαλο και Σημίτη που έλεγαν “ευχαριστώ” στα υπερατλαντικά αφεντικά (και τη σημαία την πήρε ο αέρας), στον Τζέφρυ του Μνημονίου και “πετρέλαιο δεν υπάρχει” και σήμερα στο σκυλάκι του διεθνούς σιωνιστικού κατεστημένου Σαμαρά, που παραγγέλλει τηλεφωνικά προφυλακίσεις αθώων ανθρώπων σα να ήταν…πίτσες (κάτι ξέρει από αυτά).

Ο μακροσκελής κατάλογος των προδοτών και των αργυρίων που αυτοί έλαβαν ως “αποζημίωση για τις υπηρεσίες τους” δεν είναι φυσικά δυνατόν να αναλυθεί από το βήμα της παρούσας ιστοσελίδας, από τα πάθη όμως του ελληνικού λαού, απόρροια των προδοτικών ενεργειών των ανωτέρω ΦΑΡΙΣΑΙΩΝ κρίνω σκόπιμο να αναφέρω, έστω κι επιγραμματικά τα πλέον πρόσφατα.

Το έθνος των ελλήνων υπέφερε στη μακραίωνη ιστορία του κατακτήσεις, λεηλασίες κι εκδιώξεις από τις πατρογονικές του εστίες, όμως αυτά που βιώνει και υπομένει σήμερα από τους σύγχρονους φαρισαίους της νεοταξικής συμμορίας των πολιτικάντηδων είναι πραγματικά απεχθή και απάνθρωπα.,

Ένα (υποτίθεται) ελεύθερο έθνος, ποτέ άλλοτε στην ιστορία δεν υπέφερε τέτοιου είδους κατοχή και υποτέλεια από οικονομικά και δόλια πολιτικά συμφέροντα ξένων παραγόντων.

Ποτέ άλλη φορά δεν είχαμε τέτοιο κοινωνικό εξευτελισμό ανθρώπων, τέτοια ανέχεια, και θυσίες ανθρωπίνων ζωών στο βωμό “οικονομικών δεικτών” και των άπληστων διαθέσεων τοκογλύφων και τραπεζιτών.

Δεν υπάρχει κανένα προηγούμενο “ευνομούμενου” κράτους, στο οποίο αλλόφυλοι και αλλόθρησκοι εισβολείς να εισέρχονται ανεξέλεγκτα, να εγκληματούν, να σκοτώνουν, να βιάζουν, να βιαιοπροαγούν σε βάρος των γηγενών κατοίκων και οι κυβερνωντες να προστατεύουν ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ (βλ. αντιρατσιστικός νόμος) τους εγκληματίες.

Ακόμη και οι Φαρισαίοι στα χρόνια του Χριστού, δεν απολάμβαναν τέτοια σκανδαλώδη προνόμια και ασυλία, δεν προέβαιναν σε τέτοια όργια κλεψιάς, παρανομίας και διαφθοράς, όπως ποιούν οι σημερινοί εντόπιοι απόγονοί τους πολιτικάντηδες και οι συνεργάτες τους.

Η σταύρωση του ελληνικού λαού συναγωνιστές, λαμβάνει χώρα σήμερα, καθημερινά με αμείωτη ένταση και με πρωτοφανή βαρβαρότητα, από τους εντόπιους και ξένους νεοταξίτες δυνάστες του.

Η Πίστη του ελληνικού λαού όμως για την Ανάσταση του Θεανθρώπου, είναι αυτή που θα επιφέρει και την ανάσταση του ιδίου από τις στάχτες και τα αποκαΐδια στα οποία έχουν μετατρέψει τη δύσμοιρη Πατρίδα μας οι σύγχρονοι Φαρισαίοι 
και Ιούδες πολιτικάντηδες.

Μετά την εορτή της Αναστάσεως του Κυρίου, ο αδάμαστος ελληνικός λαός θα αποδώσει δικαιοσύνη με την ψήφο του και θα εκπαραθυρώσει οριστικά αυτά τα προδοτικά και σιχαμερά υποκείμενα από την Πατρίδα μας.

Αυτούς τους κατ’ επίφαση “Χριστιανούς” που παζαρεύουν αυτή τη στιγμή, τις Άγιες τούτες ημέρες, την κατασκευή ισλαμικού τεμένους για τους αλλόφυλους λαθροεισβολείς οι οποίοι, και παλαιότερα και τώρα, κατέσφαζαν τους Έλληνες ένεκα της Πίστης τους.

Αγαπητοί συναγωνιστές, η Πίστη μας στο Θεό και στις ιδέες μας είναι αυτή που θα μας καθοδηγήσει, αυτή που θα δείξει το δρόμο σε όλους τους έλληνες για την ανάσταση της Πατρίδας.

Ας υψώσουμε λοιπόν μετά το λάβαρο της Αναστάσεως του Χριστού και τα λάβαρα της Πατρίδας, της Τιμής και του Κινήματός μας. 

Ζήτω η Νίκη!

ethnikismos


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου