ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Αξιωματούχος του ΝΑΤΟ αποκαλύπτει τα ψέμματα των συριζαίων για την παράδοση του Αιγαίου

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ:

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ: Αξιωματούχος του ΝΑΤΟ αποκαλύπτει τα ψέμματα των συριζαίων για την παράδοση του Αιγαίου
– Πιστεύετε ότι η δράση του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο για την αποτροπή των προσφυγικών ροών θα έχει αποτέλεσμα;
– Πράγματι, τα αποτελέσματα είναι περιορισμένα. Πρέπει να φτάσουμε ώς την επόμενη Σύνοδο Υπουργών Αμυνας του ΝΑΤΟ τον ερχόμενο Ιούνιο και να εκτιμήσουμε, εκ νέου, τότε πού βρισκόμαστε.
– Η χώρα σας σκοπεύει να συνεισφέρει με κάποιο μέσο στην επιχείρηση του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο;
– Δεν επιτρέπεται από τους νόμους μας η συμμετοχή πολεμικών πλοίων για ποινικά ζητήματα, όπως η καταδίωξη παράνομων διακινητών προσφύγων και μεταναστών.
Η συγκεκριμένη στιχομυθία αποτελεί τη βασική περίληψη της συζήτησης που είχε Ελληνας διπλωμάτης στις Βρυξέλλες με Δυτικοευρωπαίο συνάδελφό του, εκπρόσωπο χώρας-μέλους του ΝΑΤΟ και αποτελεί την πλήρη επιβεβαίωση των όσων κατήγγειλε η Χρυσή Αυγή από την πρώτη στιγμή που ακούστηκε η προοπτική της εισόδου του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο με πρόσχημα το «προσφυγικό».
Αυτό που λέει ο αξιωματούχος του ΝΑΤΟ και αποκαλύπτει σήμερα με ρεπορτάζ της η «Καθημερινή» είναι ότι πρώτον δεν έχει υπάρξει κανένα αποτέλεσμα στο λεγόμενο «προσφυγικό» από την παρουσία των νατοϊκών σκαφών στην ευρύτερη περιοχή του Αιγαίου.
Και, βεβαίως, δεν θα μπορούσε να υπάρξει αποτέλεσμα από την παρουσία του ΝΑΤΟ. Όπως χαρακτηριστικά ομολογεί ο αξιωματούχος της «συμμαχίας», δεν επιτρέπεται η παρέμβαση του ΝΑΤΟ στην καταδίωξη δουλεμπόρων και λαθρομεταναστών.
Τα παραπάνω αποδεικνύουν ότι η παράνομη και εθνοπροδοτική μεθόδευση της κυβερνήσεως, η οποία επέτρεψε την εισβολή ξένων στρατευμάτων στην Ελληνική Επικράτεια, χωρίς την άδεια της Βουλής, είχε ως σκοπό της τον έλεγχο του Αιγαίου από τους αμερικανούς.
Αυτή η κίνηση, μάλιστα, πυροδότησε την τουρκική προκλητικότητα. Οι συνεχείς παραβιάσεις και το τουρκικό θράσος στο Αιγαίο άρχισε να εκδηλώνεται με αυξημένη ένταση μετά την επικύρωση της νατοϊκής παρουσίας, γεγονός που βεβαιώνει την συνενοχή των «δυτικών συμμάχων» στη απώλεια της Εθνικής μας Κυριαρχίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου